Szavak nélkül🥰

Bő 1 hét után bírjuk a kiképzést😀😀😀…. még egyenlőre….. nem egyszerű az altatás, meg sok minden, de tegnap este fél 9 körül mindketten szépen aludtak a közös szobájukban, szóval van remény🤩 kedves szülő társak és leendő szülők!!!

Már a hasfájósság is sokat javult, valamennyi tippet kipróbáltunk, s szerencsére nagyon hamar leesett a köldökcsonk, így megy a torna, masszírozás ezerrel!!!
Tessék pár hétre akarok elszakadni a fitnesstől…. 😀😀😀😀😀Akkor sem hagyják! Ez tuti valami jel🙃🙃🙃🙃!!!

Az iszonyat kevés alvás ellen a legjobb jó barátom egyenlőre a hideg zuhany…. Tisztára mint a katonaságban😂😂😂!

Egyébként én az utóbbi két este elővettem a jóga kereket, SMR hengert, hát masszírozást, alapos teljes testes nyújtást végeztem, iszonyat jól esett, egyszerűen muszáj volt, mert nagyon fájt a hátam és a testem jelzéseire hallgattam. Egyébként az orvosom Vleskó doktor úgy engedett haza, hogy óvatos átmozgatás, torna, jóga nyugodtan mehet a 6 hétben ha úgy érzem, szóval nagyon örülök, hogy sikerült ilyen fiatalos, modern, egészség és sport központú orvost találni a SOTE 2 Klinikán!

Zoé nagyon cuki a maga módján, szereti a kistestvérét, babusgatja, bár nyilván egy közel 2.5 éves szintjén… néha úgy elkezdi hintáztatni az adamoban, hogy hajajj😂😂😂vagy betakarja a fejét, rápakolja a legnagyobb jó szándékkal a játékait…. Szóval elől, hátul 8 szemnek kell lennie szülőként…

Légzésfigyelő tippeket szívesen fogadunk, jelenleg azzal küzdöttünk hajnalban, hogy állandóan jelez, de kikapcsolni nem szeretnénk, mert Zoénál az első hónapokban bizony valóban ,,életmentő” volt, sajnos egyszer hajnalban úgy bealudt, hogy valóban fel kellett rázni…szóval jó kis találmányok ezek. Jelenleg bármilyen reklám nélkül Angelcare 2 érzékelő lapos van nekünk de szívesen fogadom a praktikus ötleteket ezzel kapcsolatban, kinek mi vált be az állandó fals jelzés és idegeskedés ellen????

Egy a biztos, unatkozni jó ideig tuti nem fogunk!!! 🦄🦄🦄🦄

Teljeskörű #fitness-wellness és #táplálkozási #tanácsadás, #fogyás, #alakformálás, #edzés, #életmódváltás, család és #gyerekbarát koncepciók, komplex programok, #sporttáplálkozás, táplálkozás tervezés, #oktatás, #receptes ebookok, #jóga programok felnőtteknek és gyerekeknek, #stresszoldás, #holisztikus #gyógyászat, #hormon és #bélrendszer #regeneráció, #egészségmegőrzés, #életmódváltás, több száz #sikeres #átalakulás, érdekességek, ingyenes #videós #tartalmak, blog, médiában megjelent anyagaim:

www.babawellnessblog.hu

https://www.youtube.com/cha…/UC7vkdWIEubPI8RpWgpeAOlw/videos

Lukáts Edina
Well&Fit év edzői versenyének egyik döntőse
év felfedezettje kategóriában (2019)