78 kg vs. 58 kg…
Ha szeretnél hasonló #eredményeket, várlak szeretettel!:)
Az elmúlt időszakban elég sokan elkezdtétek követni a munkámat, ezért egy kis #összefoglaló rólam:
-2 gyermekes anyuka #fitness #edző vagyok, 2019-ben az #év #edzői #versenyének döntőse voltam, eredményeimet család mellett, edzőterem nélkül és drasztikus tarthatatlan diéták nélkül értem el és tartom fent évek óta!
Nap, mint nap azt az életmódot élem, amit képviselek az oldalon, így tudom, hogy kisgyerekes szülőként milyen prioritások, napi kihívások, küzdelmek várnak! Nem adok tanácsot személyes tapasztalatok nélkül:) úgy gondolom ez hozzátartozik a hitelességhez, hiszen könnyű addig valamiről véleményt mondani, ameddig Te nem vagy benne nyakig 🙃😄!!!
– több komoly betegségből épültem fel, melyről www.babawellnessblog.hu oldalamon bővebben is tájékozódhatsz+Youtube csatornámon is vannak anyagok erről!
#nemzetközi #okleveles #táplálkozási #tanácsadó, gyerek és felnőtt jóga oktató, body therapist (Dr Karen E Wells) vagyok, kiemelt szakterületeim a #szülés #utáni #alakformálás, #hormonegyensúly, #fogyás, családbarát egészséges életmód, bélflóra egészsége, prevenció, egészségmegőrzés, gyerekek sportos életmódra tanítása
– több száz sikeres átalakuláshoz, sikertörténethez járultam hozzá, referenciák

– BioTechUSA Magyarország csapatát erősítem, viszont személyre szabott programjaimat táplálékkiegészítés nélkül is elérheteted, minden termék ajánló benne opcionális és csakis indokolt esetben kerül az anyagba, nincs kötelező használat nálam!

Programjaimat bármelyik Szép kártya valamennyi alszámlájával elérheted!
Bővebb információk, jelentkezés májusra: