Nagyon sok szeretettel köszöntelek a Babawellness Blog honlapján. Lukáts Edina vagyok, a blog megálmodója és jelenleg két pici gyermek anyukája.

Szakképesítéseimet tekintve fitness-wellness instruktor, nemzetközi okleveles táplálkozási tanácsadó, felnőtt és gyerek jóga oktató, valamint fogyásra, és (szülés utáni) alakformálásra szakosodott fitness edző vagyok. 2019-ben az év edzői versenyének (Well&Fit magazin) döntőse voltam. Saját edzésmódszerem a ShapeYoga: karcsúság és egészség:) címmel!

Néhány évvel ezelőtt sikerült felépülnöm egy daganatos megbetegedésből, mely után úgy döntöttem, hogy az egész addigi életemet szeretném új alapokra helyezni, stressz mentesíteni.

Eredeti marketing szakos közgazdász végzettségem mellé fitness-wellness instruktori képesítést szereztem, s elkezdtem órákat tartani, illetve elmélyedni a táplálkozás rejtelmeiben.

Ekkor éreztem úgy elsőként az életemben, hogy végre igazán azzal tudok foglalkozni, amivel mindig is szerettem volna: segíteni az embereknek, boldogságot, egészséget vinni az életükbe.

Történetem

Kislányom születése után inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, sajnos minden erőm és igyekezetem ellenére +20 kg-ot szedtem fel, szakembertől szakemberig jártam, de csak falakba ütköztem. Előzményekhez hozzátartozik, hogy a teratoma daganat kiterjedése a hasfalban annyira súlyos volt, hogy az életmentő műtét után a szervezetem stabilizálása miatt egy ideig erősebb hormongyógyszereket is kaptam.

A táplálkozásnak, sportnak, életmód és szemléletváltásnak köszönhetően természetes úton megszületett 2018-ban egészségesen a kislányunk,  2020-ban pedig kisfiunk is nagy örömünkre.

Második várandósságom alatt a gesztációs/terhességi diabétesszel is megküzdöttem. Ezzel kapcsolatos több részes beszámolóm a blogon olvasható, valamint a Youtube csatornámra is felkerült pár érdekes videós anyag!

Ma már pörgős, sokszor őrült, de mégis nagyon boldog családi életet tudhatok magaménak, de mint láthatjátok, a történetem, életutam nem volt mindig egyszerű. Nem szeretem feladni, nem is szerepel ez a szó a szótáramban :). 

Folyamatosan kutatom táplálkozás, fitness terén az úttörő újdonságokat, illetve képzéseken veszek részt, hogy a vendégeimnek minél többet tudjak segíteni a céljaik elérésében, egészségügyi állapotuk javításában.

A blog indulása óta több száz sikeres átalakuláshoz, fogyáshoz, egészségesebb és fittebb külsőhöz, belsőhöz járulhattam hozzá a munkámmal! Vendégeimmel nagyon jó kapcsolatot ápolok, igyekszem minden segítséget megadni a Számukra!

Szenvedélyem a hivatásom, imádom, amit csinálok!