Ma egy igazán inspiráló édesanya, Andi eredményeit szeretném veletek megosztani.
Április elején kapta meg a komplex programját tőlem, közel 2,5 hónap távlatában – 10 kg-ot #fogyott, – 40 cm-rel lett #karcsúbb és #feszesebb, s ahogy az okosmérleges fotóján is láthatjátok 22% a testzsírszázaléka, tehát garantáltan zsírből fogyott, nem pedig vízből, mint sok-sok módszernél a piacon!

73 kg-ról indultunk áprilisban, most tart 63 kg-nál!
Mindezt több gyermekes édesanyaként és #összetett #ételintolerancia mellett!!!
Igazi példakép, szívből gratulálok az eredményeihez, kitartásához, céljai eléréséhez, nagyon büszke vagyok rá! Ő is mindent betartott, folyamatosan jelentkezett, aktív volt, az eredményekben is látható és tükröződik ez a hozzáállás!

Régebben már szerepelt a blogon:
https://www.facebook.com/babawellnessblog/posts/1084948391874345

Egy megható levelet is írt, ami a fogyás lelki oldaláról is sok mindent elmond, mennyi mindent is kapott igazából ettől a programtól… s kislánya is torna rajongó lett….
https://www.facebook.com/babawellnessblog/posts/1110342499334934

Május körül, mikor már eleget bizonyított neki a program, a módszerem, megkeresett a kislánya miatt is, akinél szintén többféle allergiát diagnosztizáltak az utóbbi időben, illetve nagyon nehezen gyarapodott a súlya, valamint nem igazán volt jó az étvágya sem.
A szülők oldaláról ez a bizalom egyre többször előfordult már az elmúlt időszakban, hiszen kevesen tudjátok, de tavaly nyáron Child Nutrition (gyermek táplálkozás) nemzetközi oklevelet szereztem az Edinburgh University és a Shaw Academy közös programjában. Vannak, akik pedig edzéstervet, torna programot kérnek a gyerekeiknek, mivel gyerek jóga oktatói képesítésem is van.

A kislányát már kapacitásbeli nehézségek miatt nem tudtam elvállalni, viszont továbbítottam őket ahhoz a szakemberhez, akitől elkezdtem tanulni a #bioinformációs, #holisztikus gyógyászatot, #irányított #méregtelenítést, #hagyományos #kínai #orvoslást és egyéb speciális szakterületeket, s többek között az év terapeutái között is jegyzik.
Szoktam beszélni időnként Andiékkal, nagyon sokat javult a kislánya állapota, aminek én rendkívül örülök!
Aki édesanya az pontosan tudja, hogy minden percünk sokszor egy aggódás és mit meg nem tennénk szülőként, hova el nem vinnénk a gyermekünket, csak hogy jobban érezze magát!

#Youtube csatornámon a holisztikus gyógyászati videómat is megtaláljátok, aki szeretne elindulni ilyen irányba az egészségével kapcsolatban, mert vagy elege van, vagy falakba ütközik, vagy szimplán nem érzi, hogy az egészségügyben megkapja azt, amit keres hosszú ideje, akkor keress bátran bizalommal privát üzenetben!

Az oldalam nem reklám felület, kizárólag olyan módszereket, információkat osztok meg veletek (azt is inkább privátban), ami valóban bizonyított nekem is, illetve sokrétű tanulmányaim után úgy gondolom, hogy igenis nagyon jó lenne, ha többen tudnának róla!

Részletes információk, végzettségek:
https://babawellnessblog.hu/vegzettsegek/

https://babawellnessblog.hu/gyerek-joga/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=884108668624986&id=248646728837853

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1069744283394756&id=248646728837853

Teljeskörű #fitness #wellness #tanácsadás, #fogyás, #alakformálás, #életmódváltás, #személyre #szabott élhető #táplálkozás tervezés és oktatás (NEM sablon és valahonnan kimásolt grammozós pár hetes étrend!!!), sporttáplálkozás, online #edzések, #családbarát módszerek, #holisztikus szemlélet, #természetes gyógymódok, sok-sok referencia, #valós #sikertörténetek, érdekes blog bejegyzések, gyerek, tini, felnőtt #jóga, érzelmi evés és #stresszkezelés, #kismama program és #szülés utáni #regeneráció, #média megjelenések, cikkek, interjúk, saját történetem:

www.babawellnessblog.hu

Folyamatosan bővülő szolgáltatási platform!
Szenvedélyem a hivatásom, s ezt minden egyes elvállalt vendégem felé igyekszem maximálisan átadni!

Lukáts Edina
2019-es Well&Fit Év edzői versenyének top5 döntőse, az év felfedezettje kategóriában