TOP ÁTALAKULÁS!!!!!

Ma Andrea elképesztő eredményeit szeretném Veletek megosztani itt a blogon:
– január eleje óta – 12 kg-tól szabadult meg, s egészségügyi állapota is fényévekkel jobb a kiinduló gyulladások, rossz közérzet után
– rendszeressé vált számára a sport, s ráadásul a gyerekeivel együtt oldja ezt meg az életmódváltás óta, példát mutatva nekik ezzel is!
– 3 gyerek boldog anyukája, van köztük egészen pici és természetesen nagyobb is
– férje kora hajnaltól késő estig nagyon sokat dolgozik, náluk is volt karantén, otthonról tanulás, dolgozás, rengeteg kihívás családi szinten az elmúlt időszakban
– testzsírszázaléka 22%-ra csökkent, gyakorlatilag egy új testet épített magának Andrea a Babawellness Blog rá szabott komplex táplálkozási programjával és edzésvideóival
– 3 gyermek születése után 4 cm-re szétnyílt hasizmát korrigáltuk, jelenleg 1 cm körüli a szétnyílás, ami már teljesen kordában tartható, nem okoz óriási hát, derékfájást napi szinten és esztétikailag is a képek mindent elárulnak, szuper formában van, rengeteget feszesedett és erősödött a hasa.
– a speciális, mélyizmokat és komplett izomcsoportokat megdolgoztató fárasztó tornámnak köszönhetően megnyúlt, még csinosabb, nőiesebb lett az alakja, rengeteget feszesedett a bőre, szintén a fotók igazolják a valóságot! Nos itt az élő példa, ha a táplálkozás mellett heti 4-5 alkalommal edzel MEGFELELŐ módon….elképesztően más alakod lesz, mint annak, aki csak a kajára figyel…..
– Írt egy beszámolót is, olvassátok el bátran, a jól megszokott módon most is szerkesztés nélkül:) teszem közzé itt az oldalon! Olvassátok el, mennyire jó érzés, hogy 3 gyerek után is utána fordul a férje!!! Igen, pluszban még ezek azok a lelki tényezők, melyek az életmódváltás mellé csak úgy záporoznak a szó legpozitívabb értelmében, s amiért igenis megéri küzdeni, s nem a rosszmájúakra fókuszálni, mert bizony, belőlük Dunát lehet rekeszteni az elején…..nagy szurkolótáborod lesz az tuti, azon az oldalon, hogy miért nem fogod tudni megcsinálni, miért nem fog most sem menni……de eldöntheted, hogy velük foglalkozol, vagy magaddal és esetleg a családoddal!:) S majd pár hónap múlva az eredmények után Te leszel az első, akitől kétségbeesetten tanácsot fognak kérni, hogy itt a nyár, mit kezdjen mégis magával 4-5 nap alatt…..

Férje szintén a programommal – 10 kg-ot dobott le! (ő más edzéstervet kapott, étkezésüket azért próbáltam összehangolni, de nyilván azt is amennyire csak tudtam rá igazítottam!
Példaértékű házaspár és család! Bízom benne, hogy sokaknak jelent motivációt ez a történet, s most azonnal eldobod a telefont, pakolod is ki a felesleges cuccokat a hűtőből, kamrából, s kezded a sportot és az életmódváltást:):):)!

Mindenféle drasztikus életvitel, ízetlen porok, tuning cuccok nélkül, normális, követhető, egészséges ütemben történő szervezet helyreállítással, fenntartható életmódváltással érték el ezeket az eredményeket, illetve a kitartásukkal, akaraterejükkel!
Lehet utánuk csinálni:)!!!!

Kommentekben végig nézhetitek a régi bejegyzéseket, milyen szépen, lassan kezdett el változni anno az alakja, s hova jutottunk el kitartó, következetes hozzáállással pár hónap alatt!:)

A nagy számú érdeklődésre való tekintettel lehetőséget biztosítok arra, hogy jelentkezz előzetes várólistára, ha a jövőben fontolgatod, hogy szeretnél velem dolgozni!
Itt a vissza nem térő lehetőség, ha egyszer újra elindulnak az oldalon a programok, először a várólistán lévőket fogom informálni erről! Jelentkezés privát üzenetben!
Érdemes a honlapon keresztül a hírlevélre is feliratkozni, havonta 1 alkalommal küldök összefoglalót a listán lévőknek, illetve egyedi akciók, ajándékok, receptek is lesznek a hírlevélben, melyet csak ők kapnak majd meg!

Nagyon büszke vagyok mindkettőjükre, köszönöm a munkájukat, a bizalmukat, illetve azt is, hogy néha a szigoromat is elviselték:)! Sok boldog közös családi sportos pillanatot és jó egészséget kívánok Nekik!

Teljeskörű #fitness-wellness és #táplálkozási #tanácsadás, #fogyás, #alakformálás, #edzés, #életmódváltás, család és #gyerekbarát koncepciók, komplex programok, #sporttáplálkozás, táplálkozás tervezés, #oktatás, #receptes ebookok, #jóga programok felnőtteknek és gyerekeknek, #stresszoldás, #holisztikus #gyógyászat, #hormon és #bélrendszer #regeneráció, #egészségmegőrzés, #életmódváltás, több száz #sikeres #átalakulás, érdekességek, ingyenes #videós #tartalmak, blog, médiában megjelent anyagaim:

www.babawellnessblog.hu

https://www.youtube.com/cha…/UC7vkdWIEubPI8RpWgpeAOlw/videos

Lukáts Edina
Well&Fit év edzői versenyének egyik döntőse
év felfedezettje kategóriában (2019)

Fontos infó: több fogyással, táplálkozási tanácsadással, táplálékkiegészítős ügynöki tevékenységet folytató oldalon is találkoztam már vendégeim, illetve a Babawellness Blog eredményeivel, melyet minden esetben jelenteni fogok a hatóságok felé!
A képek a vendégeim, illetve a Babawellness Blog tulajdona! Közlésük más formában nem engedélyezett!