Honnan tudhatom, hogy szuper úton haladunk a kitartó vendégekkel?
A többet takaró, egyrészes fürdőruhát a több gyermekes #anyuka vendégem bikinire cserélte!!!!🙃
3 hónapos közös munkánk eredménye Andreával:
-12 kg #fogyás
– több, mint – 50 cm alakváltozás, karcsúsodás, formásodás, feszesedés
#összetett #ételintoleranciák mellett is jó közérzet, nincs #puffadás, egyéb kellemetlenség, változatos, sokszínű, egészséges, tiszta, természetes rá szabott táplálkozási program drága mű kaják, helyettesítő megoldások nélkül +heti 3-5 edzés megfelelő gyakorlatokkal!
#testzsírszázaléka 21%-ra csökkent, valóban testzsírból, nem pedig vízből és izomból fogyott, mint megannyi téves diétában!
– nagyobb önbizalom, magasabb boldogságszint, elégedettség veszi körül
-családja is érdeklődő és nyitott lett az egészségesebb ételek iránt
-gyerekei vele sportolnak lelkesen a tornázós néni videóira😀
Szívből gratulálok ezekhez a szuper eredményekhez, egyik büszkeségem Andrea átváltozása! Ezúton is jó egészséget kívánok Nekik!
Mi a titka?
1.Minden ajánlásomat, tanácsomat első perctől megfogadta, s be is építette az életébe!
2. Rendszeresen, hetente, kettő hetente jelentkezett a kért beszámolókkal, kérdésekkel, illetve egyéb elakadás, bizonytalanság esetén is írt, s megbeszéltük a további lépéseket mindig!
3.Nem módosított az edzésterven, nem csalta el a feladatokat, azokat a gyakorlatokat végezte, amit neki készítettem, nem pedig mást saját sugallat alapján!
Személyes tapasztalatom a vendégek kapcsán közel 3 év alatt, hogy bármelyik pont a fenti 3 közül elmarad, vagy ,, elfelejtik”, ott az eredményeket, legalább is a tartósakat biztosan el lehet felejteni!
Egyetlen kulcs van a sikerhez: KITARTÁS
A motiváció csak idővel jön, a látható eredmények után lassan, lassan….
Hidd el, csak elkezdeni nehéz!
Tartós eredmény nem lesz beletett munka nélkül, se a táplálkozás megreformálását se a rendszeres sportolást nem lehet megúszni! S napjaink új kategóriája pedig a stresszkezelés, ami nélkül szintén nem megy…a komplex programokban erre is részletesen kitérek és több bevált tippet is megosztok a vendégekkel!
Várólistára jelentkezés lehetséges privát üzenetben!