Sziasztok!

Ma ismét az egyik szuper édesanya vendégem, Edit TOP TOP TOP eredményeit szeretném veletek megosztani.
November elején kezdtük el a közös munkát, január elején már nagyon látványos volt az átalakulása, melyről a blogon az első részt itt olvashatjátok:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=983023108733541&id=248646728837853

Jelenleg -6 kg és -40 cm-es összfogyásnál tart, teljesen megváltozott a test összetétele, ahogy a képeken is láthatjátok. Editnek is van egy iskolás lánya,dolgozik, háztartást vezet, mint bármelyik másik édesanya:)

Eredményeihez és kitartásához szívből gratulálok, szerintem minimum 20 kg-nak tűnik fotókon a változás, ennyit számít, hogy ő a tornát is teljes mértékben betartotta, sőt idővel kért nehezebb verziót is. Nézzétek meg a bőrét mennyire feszes, szép lett! Ezt tudja a #személyre #szabott #életmód #program és a #testalkattípushoz tartozó #edzésterv és egy jó nagy adag #kitartás és #elszántság!

Az elkövetkező nehéz időszakra való tekintettel, mire lenne szükségetek az oldalon keresztül?
– Receptekre, pozitív történetekre, érdekes videós tudnivalókra, vagy inkább most egy kis elcsendesedésnek és kommunikáció mentességnek örülnétek?
Kérlek írjátok meg bátran, kommentben, őszintén! Nagyon köszönöm!

Meglévő, régi, új vendégek!
Ha bármilyen kérdésetek lenne, keressetek bizalommal, szívesen próbálok segíteni online, én most senkit nem szeretnék zaklatni, számon kérni, tartsatok ki, s próbáljátok meg tartani legalább úgy, ahogy sikerül a dolgokat, most a körülményekhez képest.
Tegnap néhányan rám írtak, nagyon köszönöm, hogy adtok magatokról hírt, infót, ki hogy boldogul most otthon vagy a munkában, ezek mindig feltöltenek!

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Programok, rengeteg ingyenes érdekes videós anyag, recept ötletek, blog…..

www.babawellnessblog.hu