Egy kis #finomság a nehéz időkben…

#Mozaikszerű #recept #ötlet a blog követőinek:

– növényi tej, vagy laktózmentes tej vagy házi tej, vagy akár a honlapomon található egyszerű otthoni kókuszreszelékből készíthető tej (kinek mi fér bele az elveibe, étkezési stílusába, s most a kosarába mit tudott belepakolni)
– tönkölydara vagy köles vagy basmati rizs vagy zabkorpa
Ezeket összefőzzük.

Sajnos és most csak édesítőt használhatok, természetes stevia cseppekkel (csak víz és a növény van benne, tartósítószer nincs, bioboltban vettem még régebben) édesítettem, hát nem a legjobb, én érzek egy kis mellékízt, de a többitől még jobban rosszul vagyok (eritrit, xilit….ezért inkább csak elvétve csinálok desszertet). De Te használhatsz mást, finomítatlan barna nádcukrot, melaszt (tele van vitaminokkal), bio rizsszirupot, datolyát, banánt, egyéb édesítőszert bele ízlésed, pénztárcád, hiedelemrendszered, termék elérhetőség alapján….
A tetejére került egy kis mák, kókusz, fagyasztott málna és #fahéj, mivel az egy nagyon jó #antioxidáns, s picit #lassítja a #vércukorszint #emelkedést. Pláne a gyümölcsre szórva!

Iszonyatosan laktató, olcsó, gazdaságos, pillanatok alatt összedobható…..A felét se bírtam megenni a képen látható adagnak! Zoé, család is imádta!

Programok, életmódváltás, fogyás, alakformálás, edzéstervezés, szülés/gyermekvállalás előtt, után is komplex lehetőségek, ingyenes videós oktató és torna anyagok, sikertörténetek, médiában megjelent anyagaim, érdekességek, blog…

www.babawellnessblog.hu