Mai videóban szeretném nektek bemutatni azt az #egyedi #szárazvércsepp analízist, amit a napokban el is végeztem! A #norvég #labortól várom az eredményt, s mindenről részletesen be fogok Nektek számolni itt a blogon. Név és cím nélkül kellett feladni, kizarólag egy azonosító kódon futó részletes elemzés.
Mai videóban ismerd meg a #skandináv úttörő fejlesztést a #Balance #tesztet!
Miért jó ez?
A mai világban szinte mindenhol jó tanácsokkal találkozol, szedd ezt, szedd azt, próbáld ki ezt, próbáld ki azt, mást mondd az orvos, a patikus, a szomszéd, a barátok, a rádió, a tv….közben az emberek keresik a megoldást #egészségügyi #kihívásaikra, de valahogy a sok hamis, nem működő információ tengerében nem történik semmilyen tényleges, minőségi változás, falakba ütköznek, nem találják a megoldást. Én ezen évek hosszú sora alatt átmentem. Többször is.
Viszont egy vércseppből feketén fehéren kiderülnek a tények, a valós problémák, információk.
Tudtad, hogy már több, mint 500.000-en tesztelték magukat? Európában, Amerikában, Magyarországon lesújtóak az eredmények, de ez a betegségekkel és az elhízással kapcsolatos kimutatásokban is visszaköszön, mi sajnos mindkét listán a top kategóriát erősítjük, ami szomorú.
A skandináv országokban élők egészségügyi állapota, fittsége kimagasló, nem csak Európában, de világszerte is. Élen járnak az egészségügyben, oktatásban, sportos családi modellben….egyszóval lehet tőlük tanulni bőven, hiszen valamit nagyon jól csinálnak.
Miért végeztem el a tesztet?
Szeretném megismerni a sejtjeimnek, sejtmembránomnak (sejthártyámnak) az állapotát, mennyire van #gyulladásban vagy épp #egyensúlyban a szervezetem az inzulinrezisztencia következtében, illetve így 2 várandósság, sorozatos nem alvások után, valamint arról is szeretnék információt szerezni, hogyan alakul az omega 6:3 arányom…
A videó első részében már meséltem nektek arról az új kutatási irányzatról, mely szerint napjaink tömegesen előforduló hormonális, anyagcsere eredetű, allergiás, bélrenrendszeri és még sok egyéb problémait gyakorlatilag a sejtek szintjén lezajló (melyek szerveinket, szöveteinket, hormonjainkat, egész testünket felépítik) krónikus, évek alatt kialakuló #sejtgyulladás okozza.
A sok feldolgozott élelmiszer, vitamin és tápanyagszegény nemesített, vegyszerezett zöldség, gyümölcs, mozgásszegény életmód, hosszú ideig fennálló stressz, kialvatlanság, levegő, víz és a környezet minősége, sok adaléanyag, ami körbevesz….mind, mind az évek hosszú munkája alatt bizony rombolja szervezetünket.
A sejtfalat, sejtmembránt, ezt a rugalmas anyagot az OMEGA 3 táplálja, építi, ami egy esszenciális zsírsav, tehát kívülről be kellene vinnünk minden nap, mert szervezetünk nem tudja előallítani. Helyette rengeteg rossz minőségű gyulladáskeltő omega 6-ot fogyasztunk, megborul az egyensúly, s elkezd romlani az egészségünk, jönnek a problémak. Omega 6:3 arány felsorolása, a szervezet egyensúlyi arányának felborulásához vezet, gyulladási folyamatokat indít be.
Sok hasznos, egészségfejlesztő előadással készülök többek között ebben a témában is. #Egészség és #fitness #nagykövetként várlak szeretettel:
#healthprogram #ambassador