Táplálkozási percek

Online előadás hetente több alkalommal dietetikus, életmódtrénerek szervezésében 20-30 percben ZOOM-on! Szívesen jönnél? Küldj egy messenger üzenetet a FB oldalam számára vagy írj egy emailt az edina.lukats@gmail.com címre!

Életmód klub nyitás országosan és akkreditált életmódtréneri akadémia

 Szívesen belevágnál valami újba fitness, egészség vonalon? Meglévő vállalkozásodba hoznál be új szolgálgatásokat, ötleteket? Szívesen tanulnál egy piacképes szakmát?

Segítenél az embereknek egészségesebbé, s ezáltal boldogabbá, fittebbé is válni?

Várlak szeretettel az oldalamon, írj, keress bizalommal, beszéljünk a lehetőségekről! Közel 10 éves marketing és értékesítési tapasztalattal rendelkezem, melyet multinacionális környezetben, nagyrészt angol nyelven dolgozva szereztem meg, továbbá fitness edzői, táplálkozási tanácsadói végzettségekkel is rendelkezem. Jelenleg ápoló képzésben tanulok, illetve az évek alatt saját vállalkozásomban több száz embernek segítettem sikeresen fogyásban, alakformálásban és az életmódváltásban! Üzleti koncepció bemutatása hetente több alkalommal online is ZOOM-on! Meghívóért keress FB oldalamon messenger üzenetben vagy az edina.lukats@gmail.com címen!