Örömmel osztom meg veletek, hogy egy újabb képzéssel, nagyon részletes és szerteágazó tudásanyaggal gazdagodtam az elmúlt időszakban.
Köszönöm szépen Áginak az érdekes előadásokat, a sok-sok új ismeretet, amelyeket maximálisan igyekszem majd beépíteni a jövőbeli #komplex #életmódváltó #programjaimba.
Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb befektetés önmagunk fejlesztése, saját szakterületünk minél mélyebb megismerése. Ezekre soha nem sajnálom az energiát, mert hiszem és vallom, hogy rajtam keresztül a családomnak és a bizalmukkal megtisztelő embereknek is egyre szélesebb körben fogok tudni valóban hasznos segítséget, megoldási javaslatokat nyújtani a legkülönfélébb problémáikra, nehézségeikre.
Nagyon szeretem a szakmámat és nagy jövőt látok az #egészségmegőrzésben, #fejlesztésben.
Azt pedig csak remélni tudom, hogy Magyarországon is egyre nyitottabbak lesznek az emberek arra, hogy #sportoljanak, #tanuljanak a #testükről, #szervezetükről, #nézőpontot, #gondolkodásmódot, #életmódot #váltsanak és ne csak akkor legyen terítéken ez a sok fontos, elsődleges téma, a saját magunk és szeretteink egészsége, amikor már sajnos gondok, problémák, egészségügyi kihívások merülnek fel.
Bővebb információk, részletes tematika a képzésről:
Részletes információ eddigi munkámról, végzettségeimről, a blog ötletéről, több száz sikeres vendég átalakulásról, média megjelenéseimről, videós anyagaimról, cikkeimről:
Lukáts Edina
Év edzői versenyének döntőse 2019-ben
Babawellness Blog