LeanShake: egy étkezést helyettesítő hatékony készítmény tudományos háttere

https://zinzino.blog/hu/leanshake-meal-replacement/

 Olyan társadalomban élünk, ahol nem könnyű lefogyni. Legtöbben íróasztal mellett dolgozunk, most már akár otthonról, ami miatt a nap egyharmadát végigüljük. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a modern élelmiszereket hogyan állítják elő, tárolják és készítik el, nem csoda, hogy lefogyni (majd az elért eredményt megtartani) sokak számára állandó kihívás.

Az étkezést helyettesítő turmixoknak sokáig nem volt túl jó híre, mivel sok márka fontosabbnak vélte a termékek ízét, mint azok tápértékét. A Zinzino LeanShake bizonyíték arra, hogy mindkét szempontnak egyszerre is meg lehet felelni.

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz és a súlykontrollhoz a LeanShake hatékony lehetőséget jelent, amivel étkezéseket lehet kiváltani. Aki fogyni szeretne1), annak érdemes két étkezést kiváltania egy-egy LeanShake itallal. Az egészséges testsúly fenntartása érdekében pedig használja a LeanShake italt egy étkezés helyett. Ha pedig a fittség és az izomzat fejlesztése2) a cél, fogyassza naponta egyszer vagy kétszer ​edzés előtt vagy után.

Azok számára, akik kevesebbet szoktak enni, a LeanShake két étkezés között elnyomhatja az éhségérzetet.

Fogyjon le, szedjen fel izmot (és segítse a „jó” bélbaktériumok elszaporodását)

A LeanShake egy finom (igen, finom) étkezést helyettesítő készítmény, amelynek célja a fogyás elősegítése3) azáltal, hogy egy csökkentett energiabevitelt megvalósító étrend részeként napi két étkezés kiváltható vele. Támogatja az izomzat fejlődését4) a Zinzino saját fehérjekeverékének köszönhetően.

A LeanShake egyensúlyba hozza a mikrobiótát is a bélrendszer egészsége érdekében. Azt az élelmirost-keveréket tartalmazza, mint a ZinoBiotic, amely támogatja a „jó” baktériumok elszaporodását a vastagbélben. A LeanShake kiválóan „táplálja” ezt a mikrobiótát, hogy nagyobb százalékban legyenek jelen a „jó” baktériumok. A LeanShake (és a ZinoBiotic) erőssége abban rejlik, ahogyan serkenti a „jó” baktériumok növekedését az egész vastagbélben. A „jó fiúk” segítik a rostok erjesztését, a vitaminok termelődését, illetve betanítják az immunrendszert.

A feldolgozott és túlfinomított ételek fogyasztásának csökkentése, amelyekben sok a cukor és a zsír, hozzájárulhat ahhoz, hogy a bélrendszerünk egészségesebb legyen. Ezenkívül a növényi eredetű ételek széles körének fogyasztása fontos az általános egészségi állapot szempontjából. Törekedjünk arra, hogy sok rostot tartalmazzon az étrendünk5), mert ezzel támogatjuk a bélben található a mikrobiomot.

A ​LeanShake alacsony glikémiás indexszel (GI) rendelkezik, kellemes ízét pedig természetes forrásokból származó összetevők biztosítják, mint a mézpor és a stevia. A LeanShake fehérjék, rostok, zsírsavak, valamint a fogyáshoz és az edzéshez szükséges több mint 25-féle vitamin és ásványi anyag intelligens keverékét biztosítja a szervezetnek – adagonként mindössze 231 kalória mellett.

Vanilla meal replacement

Fehérjék, rostok & zsírsavak – étkezést helyettesítő tejmentes shake opciók állnak rendelkezésünkre

A LeanShake epres és csokoládés változatai tejsavófehérje izolátumot és tejfehérje koncentrátumot tartalmaznak. Mindkettő az esszenciális aminosavak gazdag forrása. A fehérjék nemcsak az izomzat fejlődését támogatják6), hanem a normál csontozat fenntartását is7). És ha már fehérjékről beszélünk: ebben a két ízvariációban ott van a legjobb fehérjeforrás, ami természetesen megtalálható a szervezetben: a kollagén peptid. A tejsavó- és tejfehérjék más módon is segítik a szervezetet. A vegetáriánus és tejmentes variációk, amelyek vaníliás és erdei gyümölcsös ízesítésűek, borsó- és zabfehérjéket tartalmaznak.

A LeanShake élelmi rostjainak intelligens keveréke serkenti a bél jótékony mikrobiótájának növekedését és fenntartását. Mivel sok benne a rost8), ez segít a széklet mennyiségének növelésében9) De a Zinzino nem hagyta ki azt a lehetőséget sem, hogy az omega-6:3 arányt jobb egyensúlyba hozza. A LeanShake alfa-linolénsavat és béta-glükánokat tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a normál koleszterinszintet10)11).

Chocolate meal replacement

Lendüljön formába a LeanShake használatával!

A Zinzino LeanShake lehetővé teszi a fogyást étkezések kiváltásával12) anélkül, hogy hiányállapotok alakulnának ki a szervezetben. Csak nézze meg, milyen sok tápanyag található benne, hogy megértse, milyen erőteljes hatással lehet a LeanShake az Ön étrendjére és edzéstervére.

Egyrészt ezzel finom készítménnyel teljes étkezéseket ki lehet váltani. Másrészt kordában tartja az éhségérzetet. Ezért alig fogja várni, hogy megihassa (és naponta többször is fogyaszthassa).

Emeljen poharat a jó egészségre, és hajtsa fel ezt a szuperétel keveréket! Az olyan összetevők, mint a quinoa, krémesen simává, míg az olyan ízanyagok, mint az ananászkivonat, természetesen édessé teszik.

Kattintson ide​, ha szeretne megismerni néhány finom LeanShake receptet! 

​​​Ezeket a kijelentéseket a Food and Drug Administration (az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) nem ellenőrizte.​ A terméknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

References

1, 3, 12. A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének kiváltása étkezéshelyettesítő élelmiszerrel hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, az élelmiszernek meg kell felelnie a 96/8/EK irányelvben az említett irányelv 1. cikk (2) bekezdésének b) pontjában meghatározott élelmiszertermékekre vonatkozóan megállapított előírásoknak. Az állított hatás eléréséhez naponta két étkezést étkezést helyettesítő élelmiszerrel kell helyettesíteni.
2, 4, 6. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez. A fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt FEHÉRJEFORRÁS állítás szerint legalább fehérjeforrás.
5, 8. Az állítás, amely szerint egy adott élelmiszer rostban gazdag, valamint a fogyasztó számára vélhetően ugyanezzel a jelentéssel bíró bármely állítás csak akkor alkalmazható, ha a termék rosttartalma legalább 6 g/100 g vagy 3 g/100 kcal.
7. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt FEHÉRJEFORRÁS állítás szerint legalább fehérjeforrás.
9. A zabrost fogyasztása hozzájárul a széklet mennyiségének növeléséhez. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt ÉLELMI ROSTBAN GAZDAG állítás szerint élelmi rostban gazdag.
10. Az ALA hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „OMEGA-3 ZSÍRSAVAK FORRÁSA” állítás szerint legalább ALA-forrás. A fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (ALA) napi bevitelével érhető el.
11. A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Ez az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely adagonként legalább 1 g, zabból, zabkorpából, árpából vagy árpakorpából vagy ezek keverékéből származó béta-glükánt tartalmaz. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 3 g, zabból, zabkorpából, árpából vagy árpakorpából vagy ezek keverékéből származó béta-glükán napi bevitelével érhető el.