Jelentkezés, konzultáció

 Ha szeretnél személyre szabott programot igényelni, fogyni, alakot formálni vagy edzéstervet igényelni stb. akkor kérlek keress bátran az edina.lukats@gmail.com vagy info@babawellnessblog.hu email címek egyikén. 

Esetek, akiket nem vállalok: hiányzó szervvel, súlyos hormonproblémákkal küzdők, akiket többféle gyógyszerrel, injekcióval is kezelnek, szívbillentyű rendellenességgel, véralvadási problémákkal rendelkező egyének, trombózison átesett személyek

Cukorbetegek számára, akár inzulinos, akár gyógyszeres kiegészítő kezelési kategóriába tartozik, kizárólag edzésterv igénylésre van lehetőség.

Egyéb speciális probléma, kérdések esetén lehetőség van a program megkezdése előtt egy 10-15 perces online videóchat konzultáció igénybe vételére előre egyeztetett időpont alapján.

15 perces online konzultáció – 3000 Ft

Emailben történő jelentkezés, illetve a videóchates beszélgetés után válasz levélben minden fontos információt, a jelentkezés feltételeit, egyes lépéseit is átküldöm részedre, hogy mielőbb át tudd olvasni, s el tudd dönteni, hogy belevágsz-e életed egyik legnagyobb kalandjába, az egészséges, fitt, sportos életmód kialakításába és az egészséged, jó közérzeted, kiegyensúlyozottságod mielőbbi kialakításába. Hidd el, megéri!:)

Távolság, külföldi lakhely nem akadály, dolgoztam már vendégekkel Madridból, Erdélyből, Angliából is! Egyedüli jelentkezési feltétel a magyar nyelvtudás!

Jelentkezési lehetőségek a lenti kapcsolat menüpontban érhetőek el! Keress bizalommal!

Kapcsolat:

13 + 11 =

Helyszín

Pest megye + egész Magyarország területe, de a világ bármely pontjáról elérhetsz és dolgozhatunk együtt, ha beszéled a magyar nyelvet!:)

Programjaim online működnek, első videóchat konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettség mentes, jelentkezz bátran!

Elérhetőség

+36 (20) 257 76 72
info@babawellnessblog.hu

FB Messenger