Ingyenes első online konzultáció (20 percben)!

Jelentkezz első körös teljesen ingyenes és bármiféle kötelezettségtől mentes online 20 PERCES videóchat konzultációnkra! Első alkalommal szeretem feltérképezni a leendő vendég egészségügyi állapotát, kihívásait, táplálkozási szokásait, küzd-e bármilyen problémával, mi lenne az elképzelése (ezeket azért is jó átbeszélni, mert például, ha valaki speciális betegséggel küzd, akkor tudok számára speciális szakembert, szakorvost ajánlani, hiszen, amiben nincs tapasztalatom, amiben nem adhatok tanácsot a végzettségeim alapján, ott nem kísérletezem senkin, hanem orvoshoz, endokrinológushoz, klinikai területek felé továbbítom, ez nálam alapelv) illetve én is ismertetem részletesen a programok teljes tartalmát. Ha edzőként és emberileg is szimpatikusnak találsz, valamint van kapacitásom az általad választott időszakra, akkor semmi akadálya, hogy elkezdjünk együtt dolgozni a fogyás, alakformálás, prevenció, egészségmegőrzés, fitness területén.

20 perces ELSŐ ingyenes konzultáció után, minden egyes megkezdett fél óra konzultációs szakmai díja 5000 Ft. Sok esetben jártam úgy, hogy többször is igénybe vette valaki a konzultációt, 3-4 alkalommal kiküldette velem még egyszer az emaileket, tájékoztató anyagokat, kérdőíveket, volt, aki vérkép elemzést kért, felhívott hétvégén a mobilomon több alkalommal is (családi esemény ellenére) és mindenféle problémájára azonnali választ várt.  A jövőben ilyen jellegű konzultáció kizárólag szolgáltatási díj ellenében érhető el, melyet előre kérek átutalni a megbeszéltek szerint, s utána történik az időpont egyeztetés. 

Természetesen akár az ingyenes akár a díjazás ellenében igénybe vett beszélgetés után írásban is kiküldök számodra minden információt, hogy át tudd olvasni ezeket, tudj gondolkodni, át tudd beszélni a családdal, pároddal…stb. és remélhetőleg meg tudd hozni életed egyik legnagyobb döntését, hogy elindulj az egészség, jobb közérzet, szebb alak irányába!

Távolság, külföldi lakhely nem akadály, dolgoztam már vendégekkel Madridból, Erdélyből, Angliából is! Egyedüli jelentkezési feltétel a magyar nyelvtudás!

Jelentkezési lehetőségek a lenti kapcsolat menüpontban érhetőek el! Keress bizalommal!

Kapcsolat:

8 + 2 =

Helyszín

Pest megye + egész Magyarország területe, de a világ bármely pontjáról elérhetsz és dolgozhatunk együtt, ha beszéled a magyar nyelvet!:)

Programjaim online működnek, első videóchat konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettség mentes, jelentkezz bátran!

Elérhetőség

+36 (20) 257 76 72
info@babawellnessblog.hu

FB Messenger