Ki vagyok én valójában?
Menthetetlenül kreatív, állandóan ötletelő, kicsit hiperaktív nő, feleség, 2 gyermekes anyuka.
Közgazdászként végeztem, 10+ évet töltöttem el multinacionális cégeknél, nagyrészt marketing osztályon.
Nagy az igazságérzetem, szeretem az őszinte embereket, bár egyre kevesebb van belőlük szerintem a mai világban. Imádok írni! De ehhez ihlet kell nálam, néha jön egy sugallat és akkor egy hetes anyagokat legyártok, máskor 1 hónapig is csend van a lelkemben….
Én is őrlődöm a napi gyereknevelési, háztartási, párkapcsolati tennivalók, szerepek között, hol az egyik van nagyobb fókuszban, hol a másik, hol királynőnek érzem magam, hol házisárkánynak.
Néha úgy érzem, az anyatársadalom nem az én barátom. Van egy olyan intuícióm, hogy megérzem, mi is mozgatja valójában az embereket. Sokszor megmagyarázhatatlanul ha belépek egy idegen helyre, vannak olyan személyek, akik ismeretlenül kiöntik a lelküket, az egész életüket megosztják velem.
Nagyon kevés barátom van, amolyan igazi, akikkel tényleg őszintén meg tudom beszélni az élet nagy kérdéseit.
A közösségi médiát utálom, bár ezen dolgozom és ez csak egy szükséges kötelező munkaeszköz manapság.
Imádom a született feleségeket (4 gyerekes Tom, Lynette az abszolút kedvencem), a szökés sorozatot, a Bridget Jones babát vár és a Jurassic Park összes részét. Nagyon szeretem Zac Efron, Channing Tatum, Christian Bale féle Batman és Nicholas Sparks romantikus filmeket. De örök kedvenc Dicaprio is! Zene terén gyönyörű alkotásokat találtam a készülő edzések mellé, thetahealing, meditáció, pozitív és felemelő rezgést segítő zenék. Szerintem szeretni fogjátok, de jön majd a tropical deephouse is.
Az évek alatt több komoly egészségügyi problémából is felépültem a saját erőmből, rengeteg tanulással, tenni akarással, próbálkozással, megannyi újrakezdéssel. #Teratoma #daganat, #inzulinrezisztencia, #hormonális hízás és +20 kg, amit kínkeservesem adtam le kislányom születése után, de megcsináltam és azóta is tartom, annak ellenére, hogy 4 éve nem aludtam át normálisan egy éjszakát sem. #Gesztációs #diabétesz és egyéb fincsiségek várandósan…. Igazából olyan vagyok, mint egy macska, lehet 9 életem van és ,,mindig” talpra esek.
A feladom nem szerepel a szótáramban:)
Amolyan csendes megfigyelő vagyok a vendégeimmel, csak hallgatom, figyelem az embereket, körülményeket, s amikor úgy érzem, hogy értem az adott illetőt, vendéget, akkor válaszolok csak.
Multis éveim alatt sokat váltottam, amire büszke vagyok. Mindig fel tudtam állni, tudtam nemet mondani, ha a munka, a csapat, a főnök, vagy bármilyen egyéb körülmény úgy alakult, hogy nem egyezett a nézeteimmel, lelkemmel, gondolataimmal, céljaimmal. Nem vagyok egy beletörődöm típus.
Már csak azok véleményére adok 33 évesen, akik tudom, hogy nagyon jól ismernek, illetve akik számomra valamiért személyes példaképek, inspiráló személyek.
Mérleg vagyok, annak minden előnyével és hátrányával.
Szakmai részét tekintve pedig #nemzetközi #okleveles #táplálkozási és #hormonegyensúly tanácsadó, #jóga #oktató, #fitness #edző vagyok, egyik fő specializációm a #fogyás, #méregtelenítés és hormonegyensúly témája, akár nehezített körülmények között is, illetve régebbi oldalamon pedig akár szülés után is (Babawellness blog).
2019-ben a Well&Fit év edzői versenyének döntőse voltam.
BioTech USA Magyarország sport csapatával is együtt dolgozom 2021 óta, amire hihetetlenül büszke vagyok anyukaként!
2021 őszétől a bonprix sport, jóga és fitness ruházati vonalának sport bloggere vagyok.
Ez az oldal, a SHAPEYOGA életmód és hormonegyensúly mindenkinek szól már, nőknek, de férfiaknak is, fiataloknak, időseknek, bárkinek, aki hajlandó változtatni, de nem találja a kiutat.
Na és Te:)?