Komplex program egészséges, fitt kismamáknak, illetve a szülés utáni minél gyorsabb regenerációhoz (6-12 hét után, szülész-nőgyógyász szakorvosi kontroll vizsgálat után)!

Kíméletes, de nagyon hatékony edzésprogram + személyre szabott táplálkozási útmutató és életmód program a fitt, egészséges és boldog babaváráshoz, szülés utáni regenerációhoz! 

Miért lehetek hiteles a számodra? A főoldalon olvasható bemutatkozó anyagomból részletesen megismerheted gyógyulásom történetét. 2 gyermekes edző anyuka vagyok, pontosan tudom, hogy milyen nehéz a gyakorlatban a családot, munkát, sportot és egyéb teendőket összeegyeztetni. Második várandósságom alatt a gesztációs diabétesszel is megküzdöttem, végig edzettem és diétáztam a terhességet, s végül egy nagyon gyors és könnyű szülés után, egészségesen sikerült világra hozni kisfiunkat szép szülésélmény mellett. A blogon folyamatosan írtam cikkeket a szülés utáni alakformálásról, illetve a várandósság alatti cukorbetegségemről is. Kérdés esetén keress bátran, bizalommal! Boldog babavárást és jó egészséget!

 

Edzésprogram tartalma:

– 10 perc felsőtest formálás

– 7-8 perc hasformázás (szülés előkészítés, kíméletes, gyógytorna jellegű preventív gyakorlatok, szétnyílt hasizom megelőzésére, derék, hát fájdalmak enyhítésére)

– 13 perc alsótest formálás

– nyújtás, kismama jóga

TRX gyakorlatsor haladó, eddig is rendszeresen sportoló kismamáknak

intim torna videó a szülés felkészítésére, a szülés utáni gyors regenerációért és jó közérzetért, aranyér, inkontinencia, intimtáji érzékenység kezelésére

babamasszázs videó a jó baba-mama kapcsolatért, pocakfájás, fogzás megkönnyítésére, elalvást segítő tippekkel

gratis videó: egy gyakorlott édesanya tippjei az első hat hétre:)

– extra ajándékom: kedvenc kismama meditációs, relaxációs hanganyag videóm

Fontos: a program a kritikus, első trimeszter betöltése után alkalmazható, ha a szülész-nőgyógyász szakorvos is hozzájárulását adja a kismama sportolásához!

Minimális eszközigény szükséges a videókhoz (de ezek nélkül is végezhető bármelyik gyakorlat): fitball labda, gumiszalag, kézisúly, lábsúly

Személyre szabott fitness és életmód program

Állapotfelmérő kérdőív  elemzése, értékelése (összesen 60 kérdéssel és 3 napos táplálkozási naplóval)

25-35 oldalas egyénre szabott E-BOOK, életmódváltás alapjaitól minden lépésről lépésre felépítve, leírva, részletesen elmagyarázva a tartható, hosszútávú eredményekért, jó közérzetért, megfelelő energiaszintért, kiegyensúlyozott babavárásért, megfelelő vitamindús tápanyagok bejuttatásért és a szervezet megerősítéséért

egyénre szabott kalória és makrotápanyag arányok (sávos értékekkel kifejezve, életszerűbb módon kalkulálva)

legjobb tippek ahhoz, hogy fitten készüljünk a szülésre és energikusan éljük meg a babavárás pillanatait

Táplálkozási típus (állapotfelmérő kérdőív) és az életviteli szokások (táplálkozási napló) alapján javasolt étkezés számok és ezekre az étkezésekre több alternatíva választási lehetőséggel, mozaikszerű, jól kombinálható ötletekkel (7-15 verzió étkezésenként részletezve, elkészítési tippekkel, javaslatokkal)

Okos tányér, mit, mikor, mivel, hogyan párosíts

Személyre szabott alapanyaglista, bevásárló lista (figyelembe veszem, mi az amit nem fogyaszthatsz, nem szeretsz)

családi események és ünnepek alkalmával hogyan étkezz (tippek, tanácsok)

Vitaminforrások, immunerősítés természetes módon

Extra ajándék: recept füzet a Babawellness blog szerzőjének kedvenc fogásaiból, jól kombinálható, ötletes finomságokkal, 40 oldal terjedelemben

Kérdések megválaszolása

Várandós hónapok, változások dokumentálása fotókkal 

Komplex kismama program ára: 25.000 Ft

Személyes igény alapján lehetőséget biztosítok a program két elemének külön történő megvásárlására is (pl. aki esetleg veszélyeztetett várandósság miatt nem sportolhat, de az egészséges életmódra szeretne odafigyelni, illetve fordítva, akinek kizárólag edzésprogramra van szüksége, hiszen a megfelelő táplálkozási, rá szabott irányelvekkel már tisztában van!

Edzésprogram ára: 7.000 Ft

Személyre szabott életmód program: 18.000 Ft

Kizáró tényező: veszélyeztetett és bármilyen egyéb problémákkal küzdő terhesség, terhességi cukorbetegség, extrém túlsúly és ezekkel kapcsolatos rizikó tényezők és betegségek, súlyos genetikai rendellenességek, illetve a kismama TORNA programot súlyos trombózis gyanúval, illetve komoly magas vérnyomás problémákkal, veszélyeztetett várandósság idején sem szabad végezni. Ezekben az esetekben kérlek kérd az ingyenes egyéni konzultációt és akár nagyon szívesen ajánlok kiváló endokrinológus szaktekintélyt vagy speciális dietetikai vonalon tevékenykedő belgyógyász szakrendelést. Gyógyszercégnél eltöltött tapasztalatom alapján kiváló szülész-nőgyógyász szakorvost is tudok javasolni, speciálisabb, komplikáltabb nőgyógyászati problémák, onkológiai területek, lombik program és egyéb kérdések tekintetében is, keress kérlek bizalommal, ha még keresed a megfelelő orvost! (ezekhez a személyekhez semmilyen érdekkapcsolat nem fűz, kizárólag segítő szándékkal írtam ki ezt a részt, az érdeklődő kismamák számára)

Anyagaimat nőgyógyász szakorvosodnak is nyugodt szívvel megmutathatod, én is folyamatosan egyeztettem vele a témával kapcsolatban! 

Érdeklődés, konzultáció igénylés, megrendelés, részletes számlázási és fizetési információk, kérdőív áttekintése: edina.lukats@gmail.com vagy a Facebook-on, a Babawellness Blog hivatalos oldalán messenger üzenet küldésével lehetséges!

 Boldog, egészséges, fitt babavárást, szuperkönnyű szülést és csodaszép pici babás és kisgyermekkoros időszakot kívánok minden kedves leendő édesanyának (s persze édesapának, nagyszülőnek és további családi, baráti ismerősnek is)!