Komplex program egészséges, fitt kismamáknak, illetve a szülés utáni minél gyorsabb regenerációhoz (6-12 hét után, szülész-nőgyógyász szakorvosi kontroll vizsgálat után)!

Kíméletes, de nagyon hatékony edzésprogram + személyre szabott táplálkozási útmutató és életmód program a fitt, egészséges és boldog babaváráshoz, szülés utáni regenerációhoz! 

Miért lehetek hiteles a számodra? A főoldalon olvasható bemutatkozó anyagomból részletesen megismerheted gyógyulásom történetét. 2 gyermekes edző anyuka vagyok, pontosan tudom, hogy milyen nehéz a gyakorlatban a családot, munkát, sportot és egyéb teendőket összeegyeztetni. Második várandósságom alatt a gesztációs diabétesszel is megküzdöttem, végig edzettem és diétáztam a terhességet, s végül egy nagyon gyors és könnyű szülés után, egészségesen sikerült világra hozni kisfiunkat szép szülésélmény mellett. A blogon folyamatosan írtam cikkeket a szülés utáni alakformálásról, illetve a várandósság alatti cukorbetegségemről is. Kérdés esetén keress bátran, bizalommal! Boldog babavárást és jó egészséget!

 

Edzésprogram tartalma:

– 10 perc felsőtest formálás

– 7-8 perc hasformázás (szülés előkészítés, kíméletes, gyógytorna jellegű preventív gyakorlatok, szétnyílt hasizom megelőzésére, derék, hát fájdalmak enyhítésére)

– 13 perc alsótest formálás

– nyújtás, kismama jóga

TRX gyakorlatsor haladó, eddig is rendszeresen sportoló kismamáknak

intim torna videó a szülés felkészítésére, a szülés utáni gyors regenerációért és jó közérzetért, aranyér, inkontinencia, intimtáji érzékenység kezelésére

babamasszázs videó a jó baba-mama kapcsolatért, pocakfájás, fogzás megkönnyítésére, elalvást segítő tippekkel

gratis videó: egy gyakorlott édesanya tippjei az első hat hétre:)

– extra ajándékom: kedvenc kismama meditációs, relaxációs hanganyag videóm

Fontos: a program a kritikus, első trimeszter betöltése után alkalmazható, ha a szülész-nőgyógyász szakorvos is hozzájárulását adja a kismama sportolásához!

Minimális eszközigény szükséges a videókhoz (de ezek nélkül is végezhető bármelyik gyakorlat): fitball labda, gumiszalag, kézisúly, lábsúly

Személyre szabott fitness és életmód program

Állapotfelmérő kérdőív  és táplálkozási napló elemzése, értékelése 

40-50 oldalas egyénre szabott E-BOOK, életmódváltás alapjaitól minden lépésről lépésre felépítve, leírva, részletesen elmagyarázva a tartható, hosszútávú eredményekért, jó közérzetért, megfelelő energiaszintért, kiegyensúlyozott babavárásért, megfelelő vitamindús tápanyagok bejuttatásért és a szervezet megerősítéséért

egyénre szabott kalória és makrotápanyag arányok (sávos értékekkel kifejezve, életszerűbb módon kalkulálva)

legjobb tippek ahhoz, hogy fitten készüljünk a szülésre és energikusan éljük meg a babavárás pillanatait

Táplálkozási típus (állapotfelmérő kérdőív) és az életviteli szokások (táplálkozási napló) alapján javasolt étkezés számok és ezekre az étkezésekre több alternatíva választási lehetőséggel, mozaikszerű, jól kombinálható ötletekkel (7-15 verzió étkezésenként részletezve, elkészítési tippekkel, javaslatokkal)

Okos tányér, mit, mikor, mivel, hogyan párosíts

Személyre szabott alapanyaglista, bevásárló lista (figyelembe veszem, mi az amit nem fogyaszthatsz, nem szeretsz)

családi események és ünnepek alkalmával hogyan étkezz (tippek, tanácsok)

Vitaminforrások, immunerősítés természetes módon

Kérdések megválaszolása

Várandós hónapok, változások dokumentálása fotókkal 

Komplex kismama program ára: 20.000 Ft

érdeklődés, jelentkezés: edina.lukats@gmail.com