Ma egykori kolléganőm, Kriszta igazán motiváló eredményeit szeretném veletek megosztani.
Gyakorlatilag a blog indulás óta olvassa a posztokat, követi az oldalt, de nyilván szkeptikus volt, mint mindenki más, ez teljesen érthető, mi magyarok már csak ilyenek vagyunk  Mindig azon jár az eszünk, hogy hol a kiskapu, ki akar minket átverni és hogyan….megnyugodhattok, mert ez nem az az oldal!!!!! És erre végtelenül büszke vagyok!!!!

Milyen jól tette, március végén kapta meg a programját, gyakorlatilag az edzéseket még csak pár hete próbálta ki….1,5 hónap eredménye – 5kg és -25 cm-es #fogyás!!! 

Szívből gratulálok a kitartásához, eredményeihez, s csak így tovább!
Nem a fotózás nagy mestere, kérlek nézzétek el neki, messziről készítette a fotókat és picit homályosak is voltak, de szerintem a lényeg nagyon is látszik!!!:)

Egyébként rendkívül felelősségteljes, nagyon pörgős vezetői munkája van, gyakorlatilag egész nap angolul dolgozik, megbeszélésről megbeszélésre rohan, napjai teljesen kaotikusak voltak, kávé, kávé, cigiszünet, gyakorlatilag egész nap alig evett, ivott, s természetesen este pedig amit talált, az sajnos volt, hogy lecsúszott.
Hatalmas változás volt neki ez az új életmód, rendszer, életvitel, de nem esett kétségbe, nagyon szépen és következetesen tanulja és alkalmazza a dolgokat. Nagyon becsülöm ezért, hogy nem a kifogásokat keresi, hogy nincs ideje, meg fáradt (hiszen ki nem az manapság……) mert ezer dolga van, s ezer felé van egy nap….ráadásul a napi nyomás is óriási rajta, bizony egy multicégnél kőkeményen hozni kell a számokat, terveket, s sokszor már reggel ott a gombóc az ember torkában, gyomrában.
Ráadásul már felnőtt gyermekei vannak, neki is ugyanúgy van nőként még sok-sok teendője otthon, s nyilván őt is megviselte a karanténos helyzet is, mint mindenkit!

A kifogások, nekem már úgy is mindegy, meg ilyen a genetikám, nincs időm, nincs kedvem…..stb. tengernyi, végeláthatatlan lista …..még mindig csak a Te fejedben léteznek ezek a gondolatok!:):):)

Szívből gratulálok és köszönöm, hogy részese lehetek a sikereidnek! Köszönöm a kitartó és együttműködő munkádat Kriszta!
Ha elismered a munkáját, jöhet egy like, gratuláció!

Utóbbi időben sok-sok képzéssel, új végzettségekkel lettem gazdagabb, illetve folyamatosan fejlesztem saját fitness márkámat, tanácsadói vállalkozásomat, a Babawellness Blogot.
2019-es Well&Fit magazin Év edzője versenyében, az Év felfedezettje kategórián belül a TOP 5-ös döntőbe kerültem!
Ismerd meg a munkámat:)!

Információk:
www.babawellnessblog.hu

Végzettségek:
https://babawellnessblog.hu/vegzettsegek/

Több száz sikeres vendég referencia, visszajelzés:
https://babawellnessblog.hu/sikertortenetek/

Választható személyre szabott életmódváltó programcsomagjaim:
https://babawellnessblog.hu/programok/

Fusion jóga:
https://babawellnessblog.hu/alakformalas-hormonegyensuly-j…/

Gyerek és tini jóga:
https://babawellnessblog.hu/gyerek-joga/

Integratív egészségfejlesztés, érzelmi és stressz evés:
https://babawellnessblog.hu/erzelmi-stressz-eves-intuitiv-…/

Ingyenes videós tartalmak, érdekességek, blog, kismamáknak lehetőségek…stb.
Hamarosan új, további területek, szolgáltatások, érdemes figyelni az oldalt!

Köszönöm, ha megosztod!

Szakmai együttműködésekhez Linkedin oldalam:
https://www.linkedin.com/in/edina-lukats-b16249103/

Instagram:
https://www.instagram.com/babawellness/

Youtube csatornám:
https://www.youtube.com/channel/UC7vkdWIEubPI8RpWgpeAOlw

Június elejére pedig készül az új FEMINA.hu cikkem, tegnap már olvasta a főszerkesztő és tetszett neki:):)
Feltétlenül figyeld az oldalt, mert most is sok új infót szerezhetsz majd a tested működésével kapcsolatban….s mint tudjátok, én nem arról szeretek írni, amit mások hallani akarnak, vagy amit épp mindenki reklámoz, sokszor jó pénzért, hanem az új, trendi, akár meglepő irányokról, tényekről, amiről lehet, hogy 2-4 év múlva fognak idehaza tömegével cikkezni, vagy tanulni épp a saját hibájukból….

Tanulj, informálódj, kérj referenciát, végzettséget, mielőtt bárkire rábízod magad és az egészséged, ha már egyedül nem megy! A munka oroszlán része még így is rád fog várni, de hidd el, van, amikor igenis sikerülhet, bárki, bármit mondd!