Az utóbbi időben mindenki életében voltak nehezebb időszakok, az elmúlt hónapok abszolút erről szóltak. Lelki harmónia, béke, nyugalom, szeretet, pozitivitás megtalálása sokkal nagyobb kihívás napjainkban, mint eddig talán bármikor is.

Minden belőlünk indul ki, ezért is tartom fontosnak, hogy időközönként teljes testi-lelki méregtelenítést végezzünk.
Nálam a meditáció, dinamikus jóga sorozat bevált módja a lelki egyensúlyba visszabillentő szertartásomnak, sőt két gyerek, család, mindennapi kihívások, háztartás, vállalkozás mellett talán az őrület határán lenne az ember, ha időnként nem figyelne befelé.

Meditáció az elcsendesedésről, befelé figyelésről, légzésünkre, legbelsőbb gondolatainkra történő figyeléssel kezdődik, ami nem is olyan könnyű, mint elsőre gondolnánk. A csend megteremtése a lelki béke előfeltétele. Ehhez gyakran a kora reggeli, késő éjszakai órákat hÍvom segítségül, s némi aromaterápiát.
Hosszú ideje használjuk a #Herbatherapy készítményeit, szeretjük, számunkra bevált, ez egy életstílus, mindig hangsúlyozom, fő a rendszeresség.
Nem lehet egyszer illóolajat párologtatni, egyszer-egyszer aromavizet permetezni, ahogy egy meditóciótól, egy futástól, egy jógától sem várhatunk világmegváltó változásokat:)

De mi is igazából az aromavíz?

Herbatherapy újdonságai a virágvizek.
Virágvíznek nevezzük azt a terméket, amelyet adott növény virágából történő desztillációjával kapunk, pl. rózsa virágvíz, levendula virágvíz.

Az aromavizek, hidrolátumok mintegy az illóolaj szelíd alternatívájaként funkcionálnak, ellenjavallata egyiknek sem ismert, így a felhasználás tárháza is igen széles.

Kíváncsi vagy, én hogyan használom?

Meditáció előtt a pulzus pontokat (csukló, nyak, halánték…) befújom aromavízzel. Esti arcápolási rutin részeként, arctisztítás után rózsa aromavizet permetezek az arcomra, kezeimre.

Regeneráló, sejtmegújító, öregedésgátló, nyugtató.
Nyári arc és vállpír ellen is nagyon hatásos.

Gyerekeknek az ebéd utáni altatás része az is, hogy a pici párnájukat, takarójukat levendula aromvízzel permetezem be, néha a talpacskájukat is befújom egy nehezebb, hisztisebb napon.

A Herbatherapy kínálatában nem csak illóolajokból nagyon széles a választék, szinte megannyi problémára találhatsz természetes, organikus, orvosszakmai háttérrel, aromaterapeuták tanácsaival kiegészített megoldásokat, de az aromavizek egyre szélesebb palettáját is megismerheted.

Számomra a tömjén a legújabb kiszemelt beszerzendő tétel, 33 éves kor környékén a táplálkozás, sportolás mellett a kiváló anti-aging hatásait is szeretném kipróbálni magamon.

Ha kedvet kaptatok, szeretnétek kipróbálni ezeket a különleges magyar termékeket, szívesen ajándékoznátok praktikus, hasznos babaváró ajándékokat, elmerülnétek az aromaterápia izgalmas világában, akkor bátran használjátok a Herbatherapy webshopjában az EDINA10 kódot! Egész júniusban használhatod egyszeri alkalommal, akár diffúzorokra is!

#aromaterápia #babawellnessblog #lukátsedinafitness #fogyás #alakformálás #táplálkozásitanácsadás #hormonegyensúly #reklám #együttműködés