Kedves Világ!

Levi vagyok, a Babawellness Blog új oszlopos tagja! 🤩🤩🤩

A 39. hétig nagyon jól éreztem magam anyukám pocakjában, a mamahotelban😀….. végig tornáztam vele minden edzést és köszönöm, hogy odafigyelt az alakomra, jókat ettem a ,, diétája” mellett is! Imádtam a közös meditációkat, jógákat, mert mindig mélyen elaludtam közben….
Ezzel a ,, gesztációs diabétesz” dologgal kicsit megijesztettem, de szerettem volna, ha már jó előre gyakorol, mert a gyerekek amúgy is sok meglepetést tartogatnak😀….
Keddi napját bearanyoztam estére, hiszen reggeltől elment a kötelező 39. heti vizsgálatokra, ott mondták is neki, hogy semmi előjele az érkezésemnek…hazaküldték, elment bevásárolni, megfőzött… apával lefürdették, elaltatták Zoét a tesómat, anya már pont gondolta, hogy lepihen, apa bekészült egy jó Manchester meccsre…. Mikor én úgy döntöttem, hogy most szeretnék szétnézni odakint 😀😀😀😀
Fénysebességgel érkeztem, épp, hogy be tudtak érni a Klinikára, szerencse, hogy este volt és nem kellett megküzdeni a nagy forgalommal már!
Holnap pedig végre a tesómat is megismerhetem!!! 🥰🥰🥰🥰

Hálásan köszönjük a II. Szülészeti Klinika profi csapatának és Vleskó Gábor doktor úrnak a szuper támogatást, aki az egész napos műszak után rohant vissza gyorsan a szülőszobára és viccelődött is, hogy hát reggel még nem ez volt a helyzet! 🙃