Hamarosan meglepetés az oldalon!😊
Az a szerencsés megtiszteltetés ért, hogy egy szuper hangulatú fotózás keretei között egy varázslatos helyszínen, a gödöllői Pure.Coffee&More emeleti fotó stúdiójában dolgozhattam együtt @szoboszlaikriszti.hu fotóssal, csokoládé műhely és vintage, vegán kávézó megálmodójával és @nettysbeauty sminkessel!

Ha van rá lehetőségetek, a környéken jártok, feltétlenül nézzétek be hozzájuk, a kedves vendéglátás, jó hangulat, meseszép környezet, kerthelyiség, terasz, finomabbnál finomabb ételek, kávé és desszert különlegességek (ételérzékenyeknek, vegánoknak, alakjukra különösen figyelőknek is van bőven választék), várnak, s biztos, hogy az egyik kedvenc helyetekké válik!

Fotó stúdió bérelhető is akár, illetve a Pure Photo Center Facebook és Instagram oldalán sok-sok inspiráló fotó vár, ha kedvet kaptál egy kis fotózáshoz, meglepetés ajándékhoz, családi, gyerek, kismama, modell… stb képekhez, keresd őket bátran!

Teljesen feltöltött az a pár óra, amit náluk töltöttem!
Köszönöm a szép sminket is a fotózás élménye mellé!

Ha emlékeztek rá, Zoé pár hónapos, még kevésbé aktív és rohangálós napjaiban😂😂😂 itt tartottunk változatos baba-mama órákat!!!!

Köszönöm még egyszer Krisztinek és Nettinek is!
Szép hétvégét és boldog gyerek napot!!!