Sokszor elképzeled, hogy milyen is lesz valójában a gyereknevelés, akár az idilli reggeleket, reggeliket, amikor is egy átvirrasztott éjszaka után arra eszmélsz, hogy 2 órája fent vagy, intézed a család ügyes, bajos teendőit, készíted a reggeliket, de körülötted az egy, kettő vagy épp több:) kispocok igazán válogatós, most épp nem felel meg számukra semmi, de ugye egy fejlődő, hiperaktív kisgyermek részére nagyon fontos a kalória, energiadús, vitaminokban, egészséges hozzávalókban gazdag finos és gyors reggeli. Nos, a problémám el is szált a Viblance termékeinek www.viblance.com kipróbálása kapcsán.

 

A műzlik, granolák, zabkásák mindegyike gluténmentes gabonákból készül, ízletes és egészséges magokkal, hozzávalókkal, növényi, vegán táplálkozásba is beilleszthető. Nálunk a nagy kedvenc az almás pités granola, görög joghurttal és banánnal, de egyébként kókusztejjel is isteni, úgy is nagyon szeretik a gyerekek.

Én pedig, mivel egyensúlyi hormontípus vagyok, s éppen ezért nekem a szénhidráttípusú reggeli nem a legjobb választás, ezért én például futás után, egy fehérjés turmixra kanalaztam rá 25 gramm isteni chocoberry granolát, igazi nasiként, a kiürült raktáraim újratöltése céljából.

Próbáljátok ki bátran a családdal, szerintem imádni fogják kicsik és nagyok egyaránt:)

Linkt.ree/lukatsedinafitness

#család #fitness #hormonegyensúly #táplálkozás