Mi áll a sikertelen életmódváltás mögött???

Ezerszer belevágtál már a #életmódváltásba

Voltál nagyon lelkes, elszánt, a legbonyolultabb úton módon kezdtél bele, mindent megvásároltál hozzá, keményen edzettél… egy hétig.

Volt olyan is, amikor eleged lett, vettél porokat, bogyókat, csoda ampullákat… rosszul lettél, felpuffadtál, sőt, még mintha az ellenkező hatását érted volna el vele.

Jártál testkezelésre, tekercselésre, szuperszónikus gépes kezelésekre, nem történt változás.

A játék mindig ugyanaz. Nagyon eltökélt vagy, beleszakadsz a főzésbe, a tornázásba, de csak pár napig. Az első akadálynál fedadod. Valaki mindig lebeszél, valaki mindig derékig gázol az önérzetedbe.

Nincs jól a tested, a lelked, érzed, hogy valami gond van belül, de csak nem látogatod meg a nőgyógyászt, endokrinológust, nem csináltatsz vérképet már mióta…

Ha a fenti szituációk bármelyikét átélted már, örülök, hogy rám találtál, megérkeztél! Szeretettel köszöntelek a ShapeYoga életmód és hormonegyensúly oldalán!

Gyere és ismerd meg a rövid #ShapeYoga edzéseimet. A #jóga hidd el nem az, aminek sokan hiszik. Komplex, ezer éves ősi tudomány, gyógyító terápia, alakformáló, méregtelenítő, zsírégető csodafegyver… (ha jól használják)… amit én igyekeztem a mai kor stílusainak, igényeinek megfelelően kicsit testreszabni, egy új dinamikus, modern edzésprogrammá formálni.

Szívemet, lelkemet beletettem. Évek óta használom, gyakorlom kitartóan. Sok problémám megoldásában segített már. A jóga belülről oldja fel a testedben felgyülemlett rossz #berögződéseket

#szokásokat#elakadásokat. Felszabadítja az energetikai rendszeredet. Rendszeres gyakorlással türelemre, elfogadásra, megújulásra, kitartásra, célok kitűzésére és azok megvalósítására fog ösztönözni.

Egy határtalan eszköztár egy új életmód megformálásához. És ha hiszed, ha nem, de nem fogod általa kívánni a #testedet#sejteidet , 

#hormonjaidat nem tápláló élelmiszereket, csökken az édesség iránti kínzó vágy, a falási rohamok.

Összehasonlíthatatlanul javul az alvásminőséged, a stresszkezelésed, s az, ahova és ahogyan fókuszálsz és engeded az energiáidat. Jobb lesz a párkapcsolatod, az intimitás, a szexualitás is általa.

Alapvetően az emberekhez, körülményekhez való hozzáállásodra sem fogsz ráismerni.

De ez idő, munka, rendszeres gyakorlás, ami hetente pár alkalommal néhány perc, majd azt fogod észrevenni, hogy nem tudsz egyetlen egy napot sem tölteni nélküle. Akkor megérkeztél és akkor fogsz sok mindent megérteni.

Igen, ez egy fontos tabutéma, de a nőiséghez és az egészséghez hozzátartozik ez is.

A jóga belülről kigyomlálja az összes nem oda illő gazt, ami évek óta hátráltat, érzelmileg, tudatilag visszatart a sikerektől.

Szépen lassan rávezet a hosszan tartó sportolás örömeire.

Idővel, ha kitartóan végzed az oldalamra feltöltésre kerülő anyagokat, programokat, akkor fogod érezni magadtól, hogy mikor állsz készen, hogy rendbe tedd akár a hormonrendszerednek, testalkattípusodnak, genetikai sajátosságaidnak megfelelően rád szabottan a táplálkozásodat.

A képen látható meggyes pitét teljesen másképp kell összeraknia egy #tejcukor #érzékenységben 

szenvedő, egy #pajzsmirigy problémás vagy egy #inzulinrezisztens számára. Ezeket a vendégeim egyénileg megtanulják. 1-3 hónap alatt már maguknak rakják össze az életüket, táplálkozásukat, edzéstervüket. Nem papírfecnit és grammozott rizs táblázatot adok, egy gyakorlatias életszerű rugalmas keretrendszert tanítok meg.

Az a recept, #táplálkozási stílus, ami az egyik embernek szuperül működik, a másik csak hízni fog tőle.

Ha úgy érzed, hogy ez az, amit kerestél, ami segíthet, várlak szeretettel komplex hormonegyensúlyi, táplálkozási és jógával, edzésprogramokkal kiegészített sokéves gyakorlati vendég tapasztalatokkal együtt összeállított programjaimon.

Szakmai oldalamon sok referencia történetet megtekinthettek, elolvashattok.

Namaste

Linktr.ee/lukatsedinafitness

edina.lukats@gmail.com

Maradjunk kapcsolatban

Ha szeretnél értesülni a legújabb blogbejegyzésekről,
ingyenes információs anyagokról, időszakos kedvezményekről,
iratkozz fel bátran a Babawellness Blog hírlevelére!