Mit tud nyújtani egy teljesen rád szabott, a #genetikai, #hormonális, #testalkatbeli, életviteli sajátosságaidat figyelembe vevő #táplálkozási útmutató és megfelelően összeállított #edzésterv?
Miért szakadj el végre valahára a mérlegtől, az ezzel kapcsolatos ősrégi beidegződéseidtől, miszerint csak az számít, hogy milyen számot mutat…..
Lássuk saját példámon keresztül a tényeket….
Első fotó 2018-ban készült, Zoé születése után:
– inzulinrezisztencia, reflux
– 68 kg-os testsúly
– 34%-os testzsírszázalék, 26%-os izomtömeg arány
– szervezet vízháztartása: csapnivaló….
– emésztési problémák, bőrproblémák, állandó kimerültség, fáradtság
– nem a számomra megfelelő étkezési rendszer alkalmazása, illetve szintén nem a számomra megfelelő babakocsis futás és intervallum kardió, hiit edzések erőltetése eredmények nélkül…. Heti 4 edzés eredmény nélkül, totális kudarccal!!!!
– akkor is edző voltam, viszont táplálkozásban még nagyon kezdő szakember….
– 42-44-es méretű ruhák épphogy rám jöttek!!!! (ki is voltam ettől rendesen….😃)
2020, Levi születése után 1 héttel!
– gesztációs diabétesz után (ez már súlyosabb állapot, mint a sima inzulinrezisztencia)
– energikus, panaszmentes, fitt, üde :))) várandósság
– rengeteg külföldi képzés, időt, energiát nem sajnálva, több száz sikeres vendég átalakulás, pozitív referencia, hormonrendszer specifikus ismeretek, holisztikus gyógyászattal kapcsolatos tudásanyag megismerése, folyamatos ,,gyakorlás élesben” saját magamon és a vendégeken
– a két év folyamatos tanulás alatt mindig tökéletesítettem, alakítottam a programokon a megszerzett tudásanyag alapján, abszolút elzárkóztam a fitness táplálékkiegészítők világától, melyet régen előszeretettel használtam….ma már inkább károsnak gondolom, kivétel, ha nem az élsportban vagy!
– személyre szabott táplálkozási program és alkatspecifikus edzésterv heti 4-5 alkalommal
– testsúly: 67 kg
– testzsírszázalék: 24,3%
– izomtömeg arány: 46,8%
– szervezet vízháztartása: 55%
– konfekcióméret: a fotón a Lidlből vásárolt overál 36-38-as méretben! Szülés után 1 héttel, kényelmesen jó rám!:) Óriási boldogság!
Ez még csak a kiinduló állapot…még sehol sincs a 6. hét vége, s még el sem kezdtem a regenerációs edzést, étkezést…még ,,lazaság van” a számomra. Már összeálltak a fejemben a magammal kapcsolatos elvárásaim, s tudom, hogy a megfelelő időben el is fogom érni a kívánt formát, hozom majd a részeredményeket folyamatosan a blogon!
Jövő heti posztban hozom azt is, hogy mennyit szedtem fel várandósság alatt, illetve hogyan néz ki egy hasfal szülés után….hogyan kezdjük a regenerációt….stb.
Remélem ezek után már Te is elhiszed, hogy nem a mérleg és az azon található semmitmondó szám az irányadó, hanem a tükör, a ruhák, maga a forma, alak, energiaszint, kisugárzás….
Programjaim kapcsán én a testösszetétel változtatásában hiszek, s az izomépítés páratlan hatékonyságában, mellyel gyorsítható az anyagcseréd, sokkal többet és jobb ételeket ehetsz, többször engedhetsz meg magadnak kevésbé egészséges alternatívákat is néhanapján….s mellyel az anyagcsere és hormonális betegségeket óriási százalékban lehet ,,gyógyítani”, helyrehozni, kordában tartani, gyógyszert elhagyni, vércukor és inzulinszintet stabilizálni….
A problémáid nem a genetikádon múlnak, felejtsd el nyugodtan ezt a közhelyet! Én extra hízékony vagyok, s extra sok munka elérni és megtartani az eredményeimet, de megéri! Soha nem cserélnék a régi önmagammal! Messziről indultam…. De minden egyes kudarcért és nehézségért így utólag már végtelenül hálás vagyok, mert napról napra kitartóbbá tett!!!!
Egyedülálló #programok, valós #sikertörténetek, testi, lelki, #hormonális egyensúly, #fogyás, #életmódváltás, #alakformálás, #edzéstervezés, #személyre #szabott #táplálkozás oktatás komplexen az év edzői versenyének döntősétől, 2 gyerekes anyukától: