Tegnap reggeli #edzéshez TRX-et, BOSU-t és saját testsúlyos alap gyakorlatokat választottam.
40 perc alatt 322 kalóriát égettem el, s nap végére meg volt a 10.000 lépés is.
Közben szoktam hallgatni oktató, önfejlesztő anyagokat, hogy még nagyobb lendülettel induljon a nap, ami család mellett egyébként is már elég lendületes, 5-6 között ébredünk:))))
Férjem is jár edzeni pár hete, fél 6-kor indul, 6-ra nyitásra már ott is van a teremben, munkakezdésre pedig 8-ra vagy az irodában vagy otthon az emeleten a rögtönzött home office ,,részlegen” dolgozik.
Minden hétköznap reggel sokkal könnyebb lenne csak úgy lenni, kinézni a fejemből…de nem ezt szoktam választani!
Utána mindig sokkal jobb, ráadásul mostmár egyre közelebb kerülök a szülés előtti legjobb formához. Most vagyunk szülés után 13 héttel.
Sokszor írok hála naplót és célfüzetet is vezetek, rengeteg új ötletem születik edzés közben.
Évekre visszamenőleg pedig nagyon jó érzés átnézni, hogy mennyi minden megvalósult…sokszor az első lépést a legnehezebb megtenni, magunknak is, ráadásul sokszor a környezet sem támogat.
Ekkor legyünk mégis a legkitartóbbak!
Nagyon sokan érdeklődtök, mikor lehet újra #táplálkozási #tanácsadásra, #személyre #szabott #életmód és #átalakító #programokra jelentkezni. Terveim szerint jövő év eleje, természetesen ha a gyerekek, család is úgy akarja, mert ők az elsők. Készülnek az új programok, extra hatékonyak lesznek!;)
Érdemes jelentkezni a várólistára, először őket fogom értesíteni a szabad helyekről!
A vendégeimnek pedig nagyon köszönöm, hogy a mai napig írnak a sikereikről, átalakulásaikról, hihetetlenül motiválóak vagytok!!!!
Sportos, aktív hétvégét mindenkinek!:)