Csodaszép reggelt Mindenkinek!
Ez a fotó még a 37. hétben, a SOTE II. Klinikán készült a reggeli nagy vérvétel után.
Emlékszem 5-kor keltem, hogy mindent össze tudjak készíteni, el tudjak indulni időben…stb. Az 5 órás ébredés, ami akkor eléggé fájt, ma már csak egy újabb nézőpont…. konkrétan most nagyon örültem volna egy hajnali 5 órás ébredésnek, mert igazából le se feküdtem addig…..:)))
Nyilván akkor is ezerszer egyszerűbb lett volna venni valamit a büfében, egy kávét, rántott húsos szendvicset, illatozó péksütit….
De a kényelmes dolgok nem fogják meghozni az eredményeket, vagy javítani az egészségügyi állapotodat.
Közben, mialatt megettem a kis reggelimet, hatalmas eszmefuttatásokat hallgathattam sok-sok kismamától a folyosón, hogy miért nem egészséges, ha valaki nem hízik 25-30 kg-ot a várandósság alatt….hiszen nem fejlődik akkor megfelelően a baba….közben némelyiknél lecsúszott 1 liter kóla meg 2 extra szendvics és egy habos kávé. Majd a CTG után felháborodva várták az orvosukat, hogy sajnos túlsúly és magasvérnyomás miatt be kell feküdniük, dehát miért pont ők….
Ne feledd, 30 éves kor után hatványozottan igaz:
– apró változtatás az életvitelben- minimális, vagy semmilyen változás a külsődön…
– nagy reform a konyhában, táplálkozásban – átütő eredmények a külsődben…s idővel egyébként a személyiségedben is, mert az egészségtelen cuccok és mesterséges adalékanyagok, amikkel töm minket konkrétan az élelmiszeripar, óriási mértékben hozzájárulnak a depressziós, labilis lelki állapothoz sajnos! Több vendégem számolt már be arról az életmódváltás után, hogy 1-2 hónap múlva nem csak a közérzete, alakja lett más, de sokkal nyugodtabb, elfogadóbb lett magával és a körülötte élőkkel szemben is! Sokkal hatékonyabban kezeli a stresszt, a mindennapi kihívásokat, konfliktusokat…melyek napról napra nem lesznek kevesebbek, csak esetleg a hozzáállásunk lehet másabb velük szemben.
Illetve fél munkával se várj jelentős és tartós változást:
– én figyelek az étkezésre (de egész nap ülök…..)
– én sokat sportolok (vagy ilyen sportnak nevezett valami után, mint 15-30 perc séta, kutyasétáltatás, félig elcsalt nem is szabályosan végig csinált aerobik óra, zumba….. megyek a mekibe….)
Egyedülálló #programok, valós #sikertörténetek, testi, lelki, #hormonális egyensúly, #fogyás, #életmódváltás, #alakformálás, #edzéstervezés, #személyre #szabott #táplálkozás oktatás komplexen az év edzői versenyének döntősétől, 2 gyerekes anyukától: