20-39. hét képekben…

Összefoglalva, mit is köszönhetek a saját magam által kifejlesztett #kismama #programomnak, széleskörű #nemzetközi #táplálkozási #tanulmányaim alapján kialakitott #étkezési #keretrendszeremnek, a folyamatos intim tornának és speciális has gyakorlatoknak, légzéstechnikának, jógának, meditációnak, holisztikus gyógyászatnak, pozitív életszemléletnek és a rendszeres heti 4-6 edzéseknek:

– energikus #várandósság, kellemetlen panaszok nélküli babavárás
– nem volt vizesedés, elkerült a hát, derék, csípő fájdalom és a pocakom sem repedezett szét (nem fogyasztottam semmilyen fitness modellek által reklámozott szintetikus, mű ízű, várandósokon soha nem is tesztelt hatástalan kollagén készítményt, helyette megfelelő táplálék-, folyadékfogyasztás, természetes testápolás, minőségi alvás többet ér… s 10%-ban genetika csak az, hogy mennyire nyúlik, repedezik a bőr)
– fájások beindulásától és otthoni indulásunktól számítva 1,5-2 óra alatt megszületett a kisfiunk fájdalomcsillapító, bármilyen sérülés, vágás nélkül, természetes úton
– hihetetlen ütemben történő #regeneráció, 5-6 nappal #szülés #után semmilyen fájdalmam, kellemetlen diszkomfort érzetem sincs, se has, se nőgyógyászati téren, ami még számomra is döbbenetes! Gyakorlatilag szét sem nyílt a hasfalam, 1 cm alatti jelenleg és még hol a 6. hét vége….
Akikkel találkoztam az elmúlt napokban, többen is megjegyezték, hogy nem mondanák meg, hogy 1 hete szültem… A legdurvább számomra az, hogy a kevés alváson kívül őszintén én is azt tudom mondani, hogy én sem hinném el, hogy mindez 1 hete volt!!!

Számomra a program a gyakorlatban is bizonyított! Szívből ajánlom minden kismamának, ha nincs komoly, valóban fajsúlyos dolog a 12. heti genetikai vizsgálatok után, orvosod is rábólint, akkor mielőbb célszerű belevágni a kíméletes sportolásba, odafigyelni a táplálkozásra…
Sőt, már a babavárás előtt jóval érdemes mindezekhez hozzászoktatni a szervezetet!

Hoztam egy #kismama #programos vendég visszajelzést, közel 1 napra voltunk kiírva, neki is nagyon jó tapasztalatai vannak a program kapcsán.

S mielőtt sokan csodabogárnak tartanának, vagy épp kiforgatnák a poszt lényegét, ami az egészséges életmód fontosságáról szól…. Nos volt, aki rám kontrázott a Klinikán…. Egy másik sportos anyuka a 16. kerületből már nem ért be a szülőszobára, 40 perc alatt sikerült megszülnie 2. babáját kint az autóban… Láthatjátok, több példa is van arra, hogy igenis sokat tudnak segíteni ezek a dolgok életünk nagy eseményénél! 🙃🙃🙃

Nagyon nem mindegy, milyen élmény lesz, marad 1 szülés, s utána milyen rehabilitációs időszak vár ránk 1 vagy több csöppség mellett, akiket el kell látni, bármennyire is könnyű vagy épp nehéz a fizikai létezés…..

Ha van rá lehetőséged, gondolkodj előre és figyelj oda a testedre, lelkedre, tápláld, óvd, fejleszd! Meg fogja hálálni!

Sok év alatt én is messziről indultam, sok nehézségen túl vagyok, olvasd el az életutam, viszont a fitness, sport, táplálkozás mindig csak hozzáadott az életemhez a szó legpozitívabb értelmében!

www.babawellnessblog.hu

https://www.youtube.com/cha…/UC7vkdWIEubPI8RpWgpeAOlw/videos

Lukáts Edina
Well&Fit év edzői versenyének egyik döntőse
év felfedezettje kategóriában (2019)