SZÉNHIDRÁT ÉHSÉG…
Eredetileg nem ezt a posztot terveztem, de ez a novemberi május erre inspirált😀
Szerintem nincs olyan kisgyermekes család, akit ne viselne meg a front változás, egész nap szakadó eső, depis, lehúzós, nyomott hangulat, esetleges álmatlan éjszakák, nyűgös gyerekek….
Ilyenkor kedvenc tevékenysége az emberek nagy részének a hűtő nyitogatás, unalom evés…eszünk bánatosan, stresszesen, ingerülten, haragudva a világra.
#Fáradtan, #kimerülten, alvás nélkül a #bioritmus megborul, gyakran #fázunk, #hőháztartást, #hormonrendszert ért egyensúlytalanság miatt és őrülten kívánja a szervezet a cukros, kalóriadús, finomított szénhidrátban gazdag desszerteket.
Aktív sportos élet mellett, napi rendszeres edzésekkel ez nem a világ vége, de sok embernél lassan két éve tart a karantén süti verseny, minden nap, egy héten többször is egész jénai sütik, óriás tábla csokik tűnnek el 5 másodperc alatt.
Megérdemlem, jár nekem…persze így is hozzá lehet állni. A kilók, plusz centik csak úgy kúsznak fel, egyre jobban nem tetszik amit látsz a tükörben, egyre mérgesebb vagy, de egyre fáradtabb is, kialakul a cukor függőség. Mindenki hibás csak Te nem, haragszol az egész világegyetemre, neked nehéz, rossz, senki sem ért meg.
Ezt is lehet ésszel, előre gondolkodva, mértékletesen csinálni, ma már temérdek alternatív desszert ötlet van a piacon, nem vagyok én sem eszkéta😁😁😁
Bizony nekünk is vannak kőkemény napjaink Petivel amikor titkon már könyörgünk, hogy jó…. legyen már este negyed 9, aludjanak és tudjunk végre váltani 2 értelmes szót.😀
Például egyik nap alvásidőben gondolkodtam, tervezgettem, programot írtam és jött a megállithatatlan nassolás és magával húzott egy BiotechUsa Zero cappucino fehérje ital, BioTech USA Magyarország csokisziruppal is megtoltam, biztos, ami biztos és egy isteni mogyoróvajas protein szelettel.
Jó volt, kellett, erőt adott a végtelen pörgős délutánra a két harci pocokhoz🤣.
Storyba tettem ki videót a reggeli edzésünkről, hátha kedvet kaptok egy esetleges önsajnálat helyett. Én közben mást edzettem, de a háttérben mindig megy hazai, külföldi edzők, jóga oktatók, gyógytornászok anyagai…. inspiráció, motiváció miatt, meg szeretek tanulni a jobbaktól, akik szerintem igazán jól csinálják! Ma egy kis szigorra volt szükségem, azért választottam őt!
Edzés pipa, hangulat a tetőfokán, felszívtuk magunkat a nap további részére, jöhet a mosás, főzés, takarítás…🙃
A BiotechUsa webshopjában EDINA10 kóddal bármit kipróbálhattok kedvezményesen. Használd bátran!
Programok, sikertörténetek, jelentkezés: