Néhány igazán motiváló történet és szuper eredmény!
Nagyon felnézek a vendégeimre! Hálás vagyok mindig, ha valaki bizalmat szavaz nekem.
Szerintem nagy döntés bárkinek is odáig eljutnia, hogy segítséget kér az életmódváltásban, fogyásban, esetleg kismama tornában….azért dolgozom, hogy egyre jobb és jobb emberré váljak minden téren, s persze egyre többet tudjak segíteni, igazán jó anyagokat készítsek, mindenféle úttörő megoldást felkutassak.
Régen sok minden bosszantott, szomorúvá, frusztrálttá, idegessé tett, az életemet sokszor uralta mások véleménye, legyen akár ismerős, legyen akár ismeretlen, akár jó vélemény volt, akár bántó, megszégyenítő, kigúnyoló.
Képes voltam dolgokat, 1-1 kívülálló véleményét hihetetlenül a lelkemre venni.
Hogy mi értelme ennek? Semmi:)
Ma már felvállalok bátran mindent, hiszen, lesz, akinek tetszik, s lesz 10-szer, 100-szor, egymilliószor több ember, akiknek lehet, hogy nem.
Élj szívből, őszintén, s előbb utóbb megtalálnak a jó energiák!
Sok egészségügyi probléma kiindulópontja is ez, túl sokat adunk a külsőségekre, idegenekre, más mit szól majd a mi belső elképzelésünkhöz, érzéseinkhez….álmainkhoz.
3 éve még én sem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű embereknek segítek majd egészségesebbé, fittebbé válni…hogy ez lesz az utam, a hivatásom. Rengetegen lebeszéltek…de én csak mentem, csináltam, írtam, álmodtam, kitartottam, akkor is, amikor borzasztó nehéz volt.
Csak a megérzéseimre hallgattam és tettem a dolgom. Ezt bárki megteheti, de nehézségekkel, kihívásokkal teli út lesz.
A döntés a tiéd, minden nap.
Magadnak élsz vagy másoknak….ha elhatároztál valamit, hogy eléred, az első próbára tevő akadálynál feladod, vagy még nagyobb erőt kovácsolsz belőle.
Segiteni sokan, sokféle módon tudnak, hátráltatni, lehúzni ennél is még többen, de amit célul kitűztél, csakis Te érheted el, senki más nem tud helyetted végig menni a dimbes-dombos úton!
Minden információ a munkamról, a hivatásomról, köszönöm, ha megtisztelsz a figyelmeddel és követsz, olvasod, figyeled a tartalmaimat!🥰