Ismét új tartalmak kerültek fel a Babawellness Blog honlapjára, érdemes rápillantani!
A várandósságom utolsó hónapjaiban többen megkerestek #sporttáplálkozás témában is, hiszen sokan az #állóképességi sportok, amatőr vagy hobbi szinten különféle #versenysportok, #futóversenyek, #félmaratonok, spartan race, #triatlon… szerelmesei, vagy egyszerűen csak kőkeményen fitness teremben heti 5-6 alkalommal #súlyzós #edzést végeznek, szigorúan diétáznak.
Nos ilyen esetben abszolút indokolt, sőt szükséges is LEHET célzott táplálékkiegészítő használata, bevitele teljesítmény növelés, regenerálódás, izomtömeg építés és még 1000 más tényező miatt is.
Mivel nagy volt az igény részetekről erre is, ezért próbálom maximálisan az ügyfél igények alapján fejleszteni a fitness tanácsadói vállalkozásomat. Hiszen a Ti sikereitek, elégedettségetek, ajánlásaitok az én márkámat is egyre sikeresebbé teszik🤩Köszönöm!!!!
Sporttáplálkozás terén ezért új #marketing #affiliate #partnerrel bővítettem a repertoárt.
Első rendelésnél 30% kedvezményben részesülhetnek az oldal olvasói, versenyző, sportoló vendégeim. Bízom benne, hogy örültök neki.
Aki pedig kezdő….vagy még csak elméletben született meg nála az életmódváltás gondolata, nekik is szeretnék jó hírrel szolgálni, ugyanis #sportruházati termékekre is felhasználható a Babawellness Blog egyedi #promóciós kuponkódja! 🎉🎉🎉🎉
Részletek a sporttáplálkozás aloldalon és a poszt alatt kommentben!
Továbbá új #természetes #gyógymódok menüponttal frissült az oldal, bővült a #végzettségeim hosszú sora🙃, s a főoldalra is a kéréseteknek megfelelően felkerültek a #közösségi #média oldalaim gyors linkjei, igazán jól látható formában! A weblap technikai, programozói hátterét Bajzáth Richárd segíti (3P-Baro). Teljeskörű online marketing, design, szövegírás, aloldalak, bejegyzések gyártása….stb. ezeket egyedül viszem😊!
Iratkozz fel bátran a hírlevél funkcióra is, hiszen nagyszerű együttműködések, egyeztetések vannak folyamatban, melyekről hamarosan Titeket is informálni foglak!
Lukáts Edina
Babawellness Blog
Év edzői versenyének döntőse 2019-ben
#Fitness #edző, nemzetközi okleveles #táplálkozási #tanácsadó
#fogyás #alakformálás #jóga #edzés #fitness #életmódváltás #táplálkozás #stresszkezelés #hormonegyensúly #immunerősítés #évedzőjeversenydöntőse #2gyermekesanyuka