Végzettségek

Emelt szintű fitness-wellness instruktori OKJ (hivatalos, Oktatási Minisztérium által akkreditált 2 éves képzés, nem a pár hónapos verzió)  képesítéssel rendelkezem, folyamatosan tanulok, olvasom a nemzetközi és a hazai szakirodalmat.

Semmelweis Egyetemen tartott hormonális fórumestek, illetve a hazánkban elismert biológus, élelmiszermérnök valamint orvosok, edzők által tartott előadások (Semmelweis Egyetemen és Testnevelési Egyetemen), szakmai továbbképzések állandó résztvevője vagyok, valamint követem a nemzetközi PubMed releváns tanulmányait.

2020-ban a californiai Fab Academy Diploma in Sport Nutrition és az International Diet Planning angol nyelvű képzéseit sikeresen elvégeztem. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság online oktatási platformján Professional Sport Management oklevelet szereztem. Részletes információ és tanácsadás, versenyfelkészülés: Sporttáplálkozás aloldalon.

2020 márciusában Professional Accredited Yoga Teacher Training Diploma tanúsítványt szereztem dr. Karen E Wells terapeuta képzésén. Részletek a Jóga Fusion menüpontban. Jessica Flemming angol nyelvű képzésén pedig hivatalos Peaceful Babes koncepcióra épülő gyerek és tini jóga oktató lettem a 2-17 éves korosztály számára. Részletek a Gyerek jóga menüpontban.

2020 tavaszán Professional Accredited Body Therapist Counselling Diploma oklevelet szereztem dr. Karen E. Wells terapeuta angol nyelvű képzésén. Részletek a természetes gyógymódok menüpontban.

2020 szeptemberében kiváló minősítéssel elvégeztem a hagyományos kínai orvoslás tanfolyamot a fittsejt.hu csapatánál. Bővebb információk a természetes gyógymódok menüpontban.

2019 nyarán a Healthy Sciences Academy nemzetközi intézményénél elvégeztem a Starter Nutrition Course tanfolyamot, hasznos életmód és táplálkozási tanácsadási ismereteket szerezve ezáltal.

Az edinburghi Naphier University és a Shaw Academy közös, nemzetközileg elismert EQF Level 5 Professional Diploma in Nutrition képzését sikeresen elvégeztem 2019 decemberében. Részletes tematika a képzésről a blogomon olvasható.

EQF Level 5 Certificate in Fitness and WeightLoss Management nemzetközi oklevelet szereztem 2019 decemberében. A képzés segítségével mélyíthettem tudásomat az alakformálás, életmód program készítés terén, illetve az edzői pálya emberi, lelki, fizikai aspektusait is mélységében tanultam. (Idehaza például a Nemzetközi Fitness Iskola személyi edzői kurzusának elvégzésével EQF Level 4-es szintű bizonyítvány szerezhető, a nemzetközi képzés egy fokkal magasabb szintű az európai keretrendszer szerint) 

Továbbá szintén ezen a platformon Child Nutrition CPD Diploma képesítést szereztem. 

2018-ban várandósságom alatt részt vettem 4 napos intimtorna és szülésfelkészítő tréningen, melyen megismerkedhettem az intimfitness és edzés speciális technikájával, illetve a szülés utáni regenerációban is rengeteget segített. Szülés után hasizom regeneráló, szétnyílt hasizom gyógyítását célzó kurzuson is részt vettem, valamint Babamasszázs tanfolyamot is elsajátítottam, hiszen vendégeim között kiemelkedő figyelmet fordítok az édesanyák regenerációjára is, valamint a baba-mama kapcsolat is erősíthető a közös játékos tornák, lazító, relaxáló és pocakfájás megszüntetését célzó babamasszázs technikával is.

Fitness-wellness emelt szintű OKJ szakképesítésem megszerzése után azonnal a XVII. kerületi Z1 Fitnessben, Kistarcsán, Gödöllőn, Gyömrőn és Pécelen is tartottam bizonyos időszakokban pilates, TRX, alakformáló, zsírégető, dinamikus jóga, köredzés, baba-mama tornákat. Jelenleg csak az online edzésprogramokkal tudok foglalkozni. Szakmai tudásomat edzés terén leginkább úgy szeretem bővíteni, hogy a külföldi, tengerentúli sztáredzők online stream edzéseit szoktam követni, 1-2 kedvenc edzőhöz havi tagsági programot is vásároltam már és velük együtt végeztem online az edzéseket. Leghatékonyabb alakformáló, mélyizomtorna technikát is többek között így sajátítottam el.

Új szenvedélyem a jóga, már a nehezebb aszánák gyakorlásával is próbálkozom (jógakerék segítségével). Nagyon érdekel a meditáció, a jóga lelket gyógyító aspektusa is egyre inkább, illetve a keleti gyógyító, alternatív terápiák irányába is nagyon nyitott és érdeklődő lettem az utóbbi időben. Rendszeresen gyakorlom a meditációt, mely kapcsán az egyik legátütőbb élményemet a budapesti Karma Guru Academy vezetett meditációs programján volt szerencsém átélni. Azóta szívből ajánlom a két mestertréner óráit mindenkinek. Egyedülálló karma jóga technikájukat a világ legelismertebb gyógyítói között számontartott Sumant Kant Kaul mestertől sajátították el.

Fitness szakterületeken kívül eredeti végzettségem kereskedelem és marketing szakos közgazdász (kiváló minősítéssel), több évet nemzetközi multinacionális cégeknél is dolgoztam marketinges pozíciókban (Novartis Pharma, Procter&Gamble, AVON….). Linkedin szakmai oldalam itt olvasható.

Helyszín

Pest megye + Magyarország egész területe, de a világ bármely pontjáról elérhetsz és dolgozhatunk együtt, ha beszéled a magyar nyelvet!:)

Programjaim online működnek, első videóchat konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettség mentes, jelentkezz bátran!

Elérhetőség

+36 (20) 257 76 72
info@babawellnessblog.hu

FB Messenger