Ma egy kisgyermekes anyuka, Vica inspiráló történetét szeretném megosztani veletek.
Május közepén, a megkapott anyagok átolvasása után 2 héttel és egy részletes telefonos konzultáció után (nagyon sok kérdése volt, aminek én mindig örülök) vágott bele az életmódváltásba a komplex programommal.
Egykori #terhességi #toxémia és #magas #vérnyomás miatt extra kímélő torna programot kapott tőlem és heti 2-3 nap kötelező pihenő és regenerációs időszakot ajánlottam neki.
Bő 2 hónap alatt eredményei:
-8 kg
-26 cm #fogyás
-csökkenő #ödémásodás
-javuló vérnyomás!!!!
Mindezt úgy, hogy körülbelül 60%-ban sikerült követnie az általam összeírt ajánlásokat, mert sokszor a pici baba miatt nem jött össze neki úgy az edzés, ahogy tervezte, illetve volt, hogy családilag is még főztek rá, s bizony néha evett össze vissza… De én az őszinteséget nagyra értékelem és az igyekezetet ezen nehezítő körülmények ellenére is!
Szívből gratulálok a sikeréhez, büszke vagyok rá, s természetesen nem állunk meg!
Köszönöm a nagyszámú jelentkezést, érdeklődést, továbbra is várólistára lehet bekerülni, s ígérem időben az oldalon is fent lesznek majd a tervezett újra indulás dátumai!!!
Egyedülálló #programok, valós #sikertörténetek, testi, lelki, #hormonális egyensúly, #fogyás, #életmódváltás, #alakformálás, #edzéstervezés, #személyre #szabott #táplálkozás oktatás komplexen az év edzői versenyének döntősétől, 2 gyerekes anyukától: